ויראלי

מכות בשידור חי: מה גרם לעיתונאי לפצוע פוליטיקאי?

במהלך דיון באולפן באוקראינה על ההתנהלות של פוטין בנוגע לפלישה האפשרית לאוקראינה, הוכה פוליטיקאי מקומי פרו-רוסי על ידי עיתונאי משום שסרב לגנות את נשיא רוסיה
מערכת ice | 
האלימות באולפן באוקראינה (צילום מתוך הטלוויזיה האוקראינית)
העימות בין רוסיה לאוקראינה מחריף והאלימות מגיעה אפילו לאולפי הטלוויזיה. במהלך פאנל באולפן טלוויזיה אוקראיני, עיתונאי הכה בשידור חי פוליטיקאי פרו-רוסי במהלך דיון נפיץ שעסק בוולדימיר פוטין.
האלימות החריגה התרחשה לאחר שאותו פוליטיקאי, בשם נסטור שופריץ', סירב לגנות את פוטין בגין הצבת חיילים בגבול רוסיה אוקראינה לקראת פלישה אפשרית. העיתונאי המכה, יורי ברטסוב חבט בו בפניו וגרם לו לדימום והכל לנגד עיניהם של ראש הממשלה האוקראיני לשעבר ארסני יאצניוק והנשיא לשעבר פטרו פורושנקו שנכחו באולפן בו שודר הפאנל.
לאחר שעבר את ההתנפלות, שופריץ' קם כדי להיאבק בעיתונאי שהכה אותו, ושניהם נפלו לרצפה, כאן בוטסוב לפת את ראשו של שופריץ בידו. כל הנוכחים באולפן דרשו מהשניים להפסיק ולחדול ממעשיהם, רק לאחר שלבסוף השניים נפרדו, הדיון בתוכנית האירוח נמשך.

כאשר שופריץ' נשאל אם פוטין הוא "רוצח ופושע", הוא סירב לענות ואמר: "שהרשויות באוקראינה יתעסקו עם זה". הנשיא האוקראיני לשעבר פורושנקו הטיח בו בתגובה: "יש כאן סוכן רוסי באולפן".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה