ויראלי

נחש מחמד באורך 4.5 מטר חנק את בעליו - ונורה

נחש ענק עטף את עצמו סביב צווארו של בעליו, אדם מפנסילבניה שגידלו כחיית מחמד. שוטרים שהוזעקו למקום מצאו את הנחש כרוך סביב צווארו של האיש, ירו בראשו של הנחש והרגו אותו. מצבו של האיש עדיין לא ברור
מערכת ice |  15
נחש (צילום ביליק (ויקיפדה))
אדם מפנסילבניה גידל נחש כחיית מחמד. אולי מתוך אהבה, החליט יום אחד הנחש הענק, שאורכו 4.5 מטרים, לחבק את בעליו: הוא נכרך סביב צווארו של האדם ולא הרפה. הזוחל הענק נצמד לצווארו של בעליו בן ה-28 ביום רביעי השבוע בביתו בעיירה מקונגי, כך מסרה משטרת העיירה.
שני שוטרים הגיעו לביתו של האיש לאחר שקיבלו דיווח על מישהו שעבר דום לב בזמן שנחש גדול כרוך סביב צווארו. ככל הנראה קרוב משפחה בבית הזעיק עזרה. "זה היה מצב נורא", אמר סגן פיטר ניקישר ל"ניו יורק פוסט". "אני חייב לתת קרדיט לשוטרים. לא היה זמן להסס והם הגיבו ועשו מה שהם צריכים לעשות".
האיש לא הגיב והיה על הרצפה בזמן שהחלק האמצעי של חיית המחמד העצום שלו היה מפותל בחוזקה סביב צווארו, אמר ניקישר. אבל ראשו של הנחש "הגדול מאוד" היה רחוק מספיק מהאיש כדי לאפשר לקצין ירייה מדוייקת מבלי להסתכן בפגיעה נוספת בבעליו. הזוחל נורה פעם אחת בראשו, אבל החליק, אמר ניקישר.
לאחר מכן הצליחו השוטרים למשוך את האיש למקום מבטחים לפני שהפרמדיקים החלו לטפל בו. הוא הובהל לבית חולים, אך מצבו לא ברור, מסרה המשטרה אתמול (חמישי). חיית ה"מחמד" מתה מאוחר יותר מפצע הירי היחיד. ניקישר אמר שהוא לא בטוח באיזה סוג נחש מדובר או איך הזוחל נקשר לצווארו של האיש.
"זה לא היה שלשוטרים הייתה הזדמנות לעצור ולשאול שאלות", אמר. "השיחה הגיעה כשהאיש כבר היה בדום לב, אז הם נאלצו לפעול. באמת לא היה זמן לברר את הנסיבות. אלו [תשובות] שאנחנו עדיין לא יודעים". למשטרה לא נמסרה הודעה על מותו של האיש מתחילת יום חמישי, לפי ניקישר, שאמר שהוא מאמין שהוא שרד. פרמדיקים השתמשו באמצעים מצילי חיים כשהגיבו לבית המגורים ביום רביעי.
"אני לא יכול לשבח את מעשיהם מספיק", אמר הקצין הוותיק. "תשע עשרה שנים כשוטר, אני לא מאמין שאי פעם ראיתי דבר כזה עם נחש". לפי הדיווחים, מספר מתחמי נחשים נוספים נמצאו בתוך ביתו של האיש.
 
תגובות לכתבה(15):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 12.
    חיית מחמד עללק ... כשהראש דפוק כל הגוף סובל (ל"ת)
    ללא מורא 07/2022/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 11.
    זעמן אלמוגי, אורך כמה עשרות ס"מ (ל"ת)
    וזהו 07/2022/23
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • 10.
    הטוב בנחשים רוצץ גולגלתו (ל"ת)
    מגןלכמב 07/2022/23
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 9.
    נחששש
    גנאדי 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    0 1
    הנחש נולד לחיות עם נחשים ולא עם אנשים
    סגור
  • 8.
    מי שהולך לישון עם נחשים
    חנש 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    1 0
    לא יתפלא יותר
    סגור
  • טען עוד
  • 7.
    כנראה אדם נחש
    נחש 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    2 5
    נחש חנק אדם נחש
    סגור
  • 6.
    טורף נשאר טורף
    חוני 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    9 0
    נחש הוא לא חיית מחמד הוא טורף ונשאר טורף
    סגור
  • 5.
    הנחש ידע שהוא למחמד?
    יוסף המסביר 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    13 4
    הוא צריך להיות בסביבההטבעית שלו
    סגור
  • 4.
    היסתכסכו על משהו
    בטח הנחש והאדם 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    3 4
    למה לא לתת להם לפתור לבד את הבעיות ביניהם.
    סגור
  • 3.
    נחש חכם (ל"ת)
    חווה 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    1 2
    סגור
  • 2.
    אסור בתכלית האיסור להתעסק עם בעלי חיים
    חקי חיון 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    10 6
    חקי חיון , אסור בתכלית האיסור להתעסק לא עם טורפים וגם לא עם בעלי חיים רגילים שאינם טורפים , הנזק של בעלי החיים קטנים כגדולים גדול מהתועלת אשר הינם מביאים.
    סגור
  • גם לא עם בני אדם שהם בעלי חיים בפני עצמם
    גילה 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    8 1
    יש הרבה דברים מסוכנים אז בוא פשוט נשאר בבית ולא נצא ולא נפגש עם אף אחד שלא יקרה משהו. מסכים שנחש זה אולי לא בדיוק חיית מחמד אבל בוא נכנס לפרופורציות. יש חיות מחמד וגם כאלה שלא ומי אתה שתגיד שהם עושים נזק יותר מתואלת. זה שאתה לא מתחבר זה עניין שלך. יש בעלי חיים הרבה יותר צפויים מבני אדם שחוטפים כל שני וחמישי עצבים ורוצחים מישהו. בעלי חיים מביאים המון אהבה בדיוק כמו חלק מבני האדם וזה חלק מהמהות של העולם הזה. לא הכל עניין של מה אתה תורם ומה אתה לוקח. אגב כמות בני האדם שיש עכשיו ממש לא תורמת לכדור הארץ אם כבר מדברים על נזק ותועלת.
    סגור
  • 1.
    מצחיקים אתם, שמים תמונה של מחרוזן
    חיים 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    2 0
    נחש בגודל אצבע. בכתבה על נחש אדיר (לא מאמין שהוא 15 מטר. זו הגזמה מופרכת. גם חמי מזה זה גדול)
    סגור
  • כתוב 4.5 מטר (ל"ת)
    יוסי 07/2022/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • נחש
    א 07/2022/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זה לא מחרוזן לידיעתך
    סגור