עסקי ספורט
גאווה ישראלית: הליגיונרים חוגגים אליפות היסטורית במחזור הסיום
כבוד ישראלי בעולם: שני הליגיונרים הישראלים חגגו עם קייראט את הזכייה הדרמטית לאחר תיקו שהספיק לאליפות. ארד רשם אליפות שנייה ברציפות וגלזר את הראשונה כאשר הצטרף בינואר האחרון
הליגיונרים הישראלים דן גלזר ועופרי ארד זכו היום (א') באליפות קזחסטן אחרי משחק בקרב ישיר על האליפות מול סגניתה אסטאנה.
המשחק נגמר בתוצאה 1-1 כשתוצאה זו הייתה מספיקה, כדי לחגוג את האליפות במשחק האחרון בעונת המשחקים. שני הישראלים פתחו בהרכב הקבוצה במשחק קריטי זה כאשר ארד סיים את תפקידו במשחק כבר לאחר 40 דקות בחילוף התקפי שביצע המאמן, לאחר שנקלעו לפיגור, אילו דן גלזר השלים 90 דקות במשחק הקריטי.
עופרי ארד חוגג אליפות שנייה בקזחסטן לאחר ששותף ב23 משחקים ורשם 4 בישולים, גם בעונה הקודמת זכה עם הקבוצה באליפות המדינה כאשר גם היווה בורג משמעותי בקבוצה, אילו דן גלזר שהגיע בינואר העונה חוגג אליפות ראשונה אחרי שהשלים 15 משחקים במדי הקבוצה, בעקבות סחיבת פציעה משמעותית בברך.
קאירט אמנם סיימה את העונה בליגה המקומית ואמנם גם זכתה באליפות, אך כזכור קאירט העפילה העונה לליגת האלופות, ונשארו לה לשחק עוד חמישה משחקים כאשר מהבולטים מביניהם הם ב5.11 - נגד אינטר באיטליה וב28.1 - נגד ארסנל באנגליה.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



