עסקי ספורט

עופר ינאי חטף קנס מכאיב - והתגובה של היריב לא איחרה לבוא

מאמן ולנסיה פדרו מרטינס ביטא את התנגדותו לחזרת משחקי היורוליג לישראל מטעמי סיכון. בעלי קבוצת הכדורסל הפועל תל אביב עקץ אותו בתגובה, ואחרי שחטף קנס מהנהלת היורוליג, מגיעה התגובה של מאמן ולנסיה

דסק ספורט | 
עופר ינאי בעלי הפועל תל אביב (צילום ארון בן חקון/פלאש90)
אתמול (רביעי) מאמן ולנסיה פדרו מרטינס הספרדי פרסם את הודעת הנהלת היורוליג בדבר החלטתה להטיל קנס על בעלי הפועל תל אביב איש העסקים עופר ינאי. לפי ההודעה, ינאי נקנס ב-5 אלף אירו בשל התבטאותו נגד מרטינס.
אחרי שמרטינס שיתף כי הנהלת היורוליג קנסה את ינאי, האחרון פרסם את תגובותו הרשמית: "הקושי של בן אנוש מול הכוח הינו הקושי של הזיכרון נגד השכחה. והקושי של בן אנוש נגד טוטאליטריות הינו הקושי של ההומור נגד הרצינות" (ציטוט של הסופר הצ'כי מילאן קונדרה).
 
כזכור, בעקבות ההחלטה של הנהלת היורוליג להחזיר את המשחקים הביתיים של הקבוצות הישראליות לישראל, מאמן ולנסיה מרטינס תקף: "אנחנו לא רגועים, רואים את החדשות. הסיטואציה לא נורמלית כפי שהיינו רוצים. אלה שקיבלו את ההחלטה לחזור לשם לא יסכימו לטוס לשם בכלל".
ינאי השיב בעקיצה עליה נקנס: "היי פדרו. מאזן של 3:1 מול הפועל תל אביב אומר שאתה לא יכול להיות רגוע במיוחד. תדמיין שזה יהפוך ל-4:1. אולי אז ולנסיה תשקול למנות מאמן חדש".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה