עסקי ספורט

המאמן הישראלי מותקף: "מה, הוא עדיין חי?"

אוהדי נבחרת זמביה תקפו ברשתות החברתיות את המאמן הישראלי תוך כדי המשחק של נבחרתו אמש באליפות אפריקה נגד קונגו: יש לנו מאמן מישראל, אלוהים לא איתנו, הוא לא מבין את המשמעות של המשחק עבורנו"
אברם גרנט בריאיון (צילום צילום מסך מיוטיוב)
זה לא כיף להיות ישראלי בגולה בתקופה כזאת. את זה חווה אמש אברהם גרנט על בשרו, המאמן הישראלי של נבחרת זמביה החל את דרכו באליפות אפריקה במשחק נגד קונגו שהסתיים בתוצאה של 1:1, לאחר המשחק ביקר הישראלי את שחקניו וטען כי לא יצרו מספיק מצבי הבקעה.
אולם, מסתבר שעוד לפני סיום המשחק, העבירו אוהדי נבחרתו ביקורת על מוצאו ותפקודו של המאמן, מספר אוהדים רשמו ברשתות החברתיות דברי ביקורת חריפים כלפי המאמן: "הוא בכלל יודע מה המשמעות של המשחק והטורניר בשבילנו?" כתב אחד מהם. אוהד אחר אף היה בוטה יותר: "יש לנו מאמן מישראל, אלוהים לא שמח מזה, הוא לא איתנו", גם אוהדי צ'לסי אצלם אימן גרנט לפני 15 שנים הצטרפו לדברי הביקורת כלפי המאמן: "מה? אברהם גרנט עדיין חי? מצ'לסי הוא הגיע עד לזמביה?".
כזכור לפני שבוע סיפר המאמן הישראלי כי קיים מחנה אימונים לקראת הטורניר בערב הסעודית: "עברנו את ביקורת הדרכונים בתוך שלוש דקות", סיפר גרנט, "אחרי זה היה קטע פחות נעים עם מאבטח מקומי בשדה התעופה, אבל מהר מאוד הכול הסתדר. ערב הסעודית מדינה מאוד נחמדה, מאירת פנים, מתקדמת כל הזמן. אנשים מאוד נחמדים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה