תיירות
שיבושים בנתב"ג, טרמינל 1 נסגר: שינויים דרמטיים בטיסות מישראל
בעקבות ביקורו של דונלד טראמפ בישראל, יהיו שיבושים רבים בנתב"ג שישפיעו על הטיסות מישראל. חברת התעופה ארקיע הודיעה כי בעקבות סגירת טרמינל 1 לטיסות, מספר טיסות יועברו לטרמינל 3. וזה לא הכל
בעקבות ביקורו של דונלד טראמפ מחר (שני) בישראל, יהיו שינויים רבים בנתב"ג אשר ישפיעו על הנוסעים והטיסות. חברת התעופה ארקיע הוציאה עדכון חשוב בנוגע לשינויים בפעילות טיסות החברה מחר.
השינויים צפויים להשפיע על לוח הטיסות ועל הגישה לנמל התעופה. אנו מבקשים מהציבור להיערך מראש לשיבושים בדרכי ההגעה לנתב”ג, ולהתעדכן באתר החברה וברשות שדות התעופה אודות השינויים.
פעילות טיסות – לפי טרמינלים: טרמינל 1: החל מהשעה 08:00 (זמן מקומי) ועד סוף היום, טרמינל 1 יהיה סגור לטיסות בינלאומיות. הטיסות הבאות יעברו לפעילות מטרמינל 3: • IZ513 – תל אביב–אמסטרדם
• IZ281 – תל אביב–פראג
• IZ1061 – תל אביב–קוס
• IZ387 – תל אביב–בלגרד
• IZ1055 – תל אביב–קורפו
• IZ1291 – תל אביב–בודפשט
• IZ1213 – תל אביב–אתונה
• IZ281 – תל אביב–פראג
• IZ1061 – תל אביב–קוס
• IZ387 – תל אביב–בלגרד
• IZ1055 – תל אביב–קורפו
• IZ1291 – תל אביב–בודפשט
• IZ1213 – תל אביב–אתונה
נוסעים בטיסות לניו יורק: דלפקי הצ’ק-אין לטיסת ניו יורק ייפתחו בשעה 04:00 וייסגרו בשעה 07:00 בדיוק. מומלץ לנוסעים להקדים את הגעתם לנתב”ג, בהתאם לשינויים ולמגבלות התנועה הצפויות באזור הנמל.
עוד ב-
לסיום מסרה חברת התעופה ארקיע: "ארקיע נרגשת יחד עם כל אזרחי ישראל על שובם של החטופים, מברכת את משפחות החטופים, ומודה ללוחמות וללוחמי צה”ל ולכוחות הביטחון שפעלו למען הרגע הזה. ארקיע מודה לנוסעים על ההבנה ושיתוף הפעולה, ותמשיך לעדכן במידת הצורך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



