תיירות
פסגת התיירות העולמית של האו"ם - ישראל בפנים?
ערב הסעודית תארח יותר מ-160 מדינות וארגונים בנובמבר הקרוב לציון 50 שנה לסוכנות האו"ם לתיירות ולדיון בעתיד התיירות בעידן הבינה המלאכותית - האם ישראל הוזמנה?
ממלכת ערב הסעודית תארח בין ה-7 ל-11 בנובמבר את האירוע של העצרת הכללית של האו"ם לתיירות, במושב היסטורי שיתמקד ב"תיירות המונעת על ידי בינה מלאכותית: הגדרה מחדש של העתיד" וגם יציין חמישה עשורים של שיתוף פעולה במסגרת הסוכנות המיוחדת של האו"ם לתיירות.
האירוע יכלול יותר מ-160 מדינות חברות, ארגונים בינלאומיים ושחקנים בתעשייה העולמית, במטרה לקדם דיאלוג ולבנות עתיד זוהר יותר ומבוסס שיתוף פעולה לתעשיית התיירות העולמית.
שר התיירות של ערב הסעודית, אחמד אל ח'טיב, אמר: "אנו מצפים לארח את הארגון המוביל בעולם לתיירות במושב שיגדיר מחדש את הפעולה הגלובלית במגזר חיוני זה ומעבר לו". הוא הוסיף: "זה מוסיף לחשיבות של מושב זה ומדגיש את האמון העולמי שניתן לערב הסעודית כמכנסת וכפלטפורמה מהימנה לדיאלוג בינלאומי בנושא תיירות".
העצרת תכלול ארבע מליאות של האספה הכללית, פגישות ועדות ייעודיות, הנושא הכללי, על עתיד התיירות בעידן הבינה המלאכותית, ובחירת מזכ"ל התיירות הבא של האו"ם. בנוסף, יתקיימו המושבים ה-124 וה-125 של המועצה המבצעת של הארגון.
2023 הייתה פעם ראשונה אחרי עשרות שנות חברות בארגון התיירות של האו"ם - ישראל נבחרה לתפקיד בארגון. מאמצים שעשו שר התיירות חיים כץ ובכירי המשרד. להתקבל לו להגיש נציגים בוועדות המרכזיות., שבו חברים מספר מדינות מצומצם, כעת מדינת ישראל משתתפת פעילה ולגיטימית.
עוד ב-
כזכור רק לאחרונה קיבוץ נאות סמדר נבחר לרשימת התיירות היוקרתית של האו"ם מבין 275 מועמדויות, הקיבוץ האקולוגי מציע חוויות מדבריות ייחודיות ומציב את ישראל על מפת התיירות העולמית
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



