תיירות

מהפכה במועדון הנוסע המתמיד של אל על: כך תצברו מיליוני נקודות

חברי מועדון הנוסע המתמיד יוכלו לצבור נקודות ללא הגבלה בפרויקטים נבחרים בתל אביב. המהלך המפתיע מאפשר שדרוגים למחלקות יוקרה וכרטיסי טיסה בשווי עשרות אלפי שקלים כבר לאחר התשלום הראשון. כל הפרטים

מערכת ice | 
אל על (צילום פלאש 90/יוסי אלוני, חיים גולדברג)
מועדון הנוסע המתמיד של אל על יוצא בשיתוף פעולה חסר תקדים עם חברה בתחום הנדל"ן: במסגרת שיתוף פעולה עם יובלים-סיטי בוי, לקוחות חברי מועדון הנוסע המתמיד יצברו נקודות ברכישת דירה באחד מפרויקטי המגורים של יובלים–סיטי בוי בתל אביב, לעסקאות שיתבצעו עד 31 במאי 2026.
הרוכשים יצברו נקודה על כל שקל שישלמו, ללא הגבלה על כמות הנקודות. כך למשל, דירה שתעלה 3.5 מיליון שקל תזכה את חבר המועדון הרוכש ב-3.5 מיליון נקודות הנוסע המתמיד, איתן יוכל להזמין כרטיסי טיסה, לשדרג למחלקות יוקרה ועוד.
חברי המועדון יקבלו את כל סך הנקודות בהתאם למחיר הדירה, כבר לאחר התשלום הראשון על העסקה, זאת על אף שמרבית התשלומים יפרסו על פני תקופה עד קבלת הדירה.
בין הפרויקטים בתל אביב המשתתפים במבצע: פרויקט ONE HUNDRED באלנבי 100 פינת מונטפיורי (ליד בית הכנסת הגדול), בין נווה צדק לשדרות רוטשילד. מתחם היוקרה "Frankly" במערב פלורנטין וצמוד להם מלון בוטיק, הכולל מגדל בן 21 קומות ומבנה מרקמי בן 6 קומות עם 190 יח"ד, לצד מלון בוטיק בן 66 חדרים.  פרויקט JULIE ברחוב הרצל 91 בתל אביב, בן 9 קומות עם 152 דירות וקונספט דירות 2 חדרים ייחודי. MILAN - בן יהודה 105, פרויקט בוטיק יוקרתי, במרחק 300 מטר מחוף גורדון, ובקרוב פרויקט LIBBY יוקרתי, ברחוב יהודה הלוי 50-52 פינת נחמני.
משה מורגנשטרן, מנכ"ל מועדון הנוסע המתמיד ו-FLY CARD: "כמועדון המוביל והיוקרתי בישראל אנו שמחים להשיק שיתוף פעולה ראשון מסוגו, המאפשר לחברי המועדון הצעות אטרקטיביות לרכישה דירה בפרויקטים נבחרים ויוקרתיים לצד צבירת נקודות הנוסע המתמיד.  אנחנו ממשיכים להרחיב את שיתופי הפעולה ולהוסיף הצעות ערך והטבות ייחודיות בתחומים חדשים, שיתוף הפעולה עם יובלים-סיטי בוי, חברה מובילה בתחומה, מהווה הצעת ערך משמעותית של המועדון בתחום הנדל"ן, תחום מרכזי ומשמעותי עבור צרכנים בישראל".
משה מורגנשטרן (צילום: איה בן עזרי)
רן בלינקיס, מבעלי יובלים-סיטי בוי: "מדובר בשיתוף פעולה ראשון מסוגו בישראל שמעניק ללקוחות ערך מוסף גבוה ברכישת דירה וכן עבור מועדון הנוסע המתמיד של אל על. קהל היעד של רוכשי דירות, בעיקר בתל אביב נוהגים לשלב נסיעות לחו"ל לחופשות או לעסקים, וכך אנו מאפשרים להם ערך מוסף ברכישת הדירה. מדובר על פרויקטים יוקרתיים ברחבי הארץ ותל אביב בפרט, המשלבים בין תכנון מוקפד, מיקום מצוין קרוב למרכז העיר, לים ולרכבת הקלה ולאזורי התרבות והפנאי של העיר. הרוכשים מחפשים חוויות מגורים איכותיות לצד נגישות תחבורתית גבוהה ורמת חיים גבוהה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה