תיירות

אל על תחסוך לכם אלפי שקלים? שירות חדש ב-19 דולר

רוכשים טיסה בראש שקט: אל על משיקה את שירות 'אל על Protect', תוספת גמישות לכרטיס הטיסה שתאפשר לבטל את הנסיעה מכל סיבה. השירות החדש ניתן במחיר התחלתי של 19 דולר בלבד לכרטיס
מערכת ice |  10
מטוס אל על (צילום דוברות אל על)
אל על משיקה היום (ראשון) שירות חדש ללקוחותיה - 'אל על Protect'. תוספת גמישות לכרטיס, בעלות של 19 דולר ליעדים קצרי טווח (עד 6.5 שעות טיסה כולל) ו-29 דולר עבור יעדים ארוכי טווח. רכישת השירות החדש אפשרית במועד רכישת כרטיס הטיסה בלבד, ומקנה ללקוחות גמישות בתנאי הביטול של כרטיס הטיסה.
למשל במקרה של ביטול הנסיעה מטעם הלקוח מכל סיבה, 'אל על Protect' יאפשר החזר של מלוא עלות כרטיס הטיסה, לשובר זיכוי עבור רכישה עתידית, ללא דמי ביטול. נוסף לעלות כרטיס הטיסה, הזיכוי יינתן  גם בגין עלות מוצרים נלווים שנרכשו כגון הושבה וכבודה. ביטול הנסיעה לצורך קבלת השובר יתאפשר עד 24 שעות לפני מועד ההמראה המתוכנן. ללקוחות FLY CARD והנוסע המתמיד, תתאפשר רכישת השירות גם באמצעות נקודות.

החברה יוצאת עם שירות 'אל על Protect' שיאפשר הזמנת כרטיסי טיסה זמן רב מראש, והכי חשוב - ללא דאגות. לקוח שרכש את תוספת 'אל על Protect' ויבטל את כרטיסו בהתאם לתנאי השירות, יקבל שובר זיכוי שתוקפו עד 31 בדצמבר 2024, וניתן לרכוש באמצעותו טיסות הממריאות עד שנה קדימה מיום מימוש השובר. כמו כן, שובר הזיכוי אינו שמי ומאפשר רכישת כרטיסי טיסה בעבור כל אדם, לפי החלטת הלקוח. בקשת הביטול וההחזר לשובר תתאפשר באופן דיגיטלי מלא באתר החברה. מימוש השובר יתאפשר בכל עת באמצעות כל סוכני הנסיעות ובאתר אל על.
מדברי סמנכ"ל מסחר וקשרים תעופתיים, שלומי זפרני: "שירות 'אל על Protect' הוא צעד נוסף ומשמעותי בשיפור חווית הלקוחות שלנו. הזמנת כרטיס טיסה בשילוב השירות החדש, תאפשר ללקוחותינו להזמין טיסות חודשים מראש, במחירים נוחים, ולהבטיח פתרון פשוט לכל בעיה שתצוץ. אנו שמחים להמשיך ולהגדיל את מגוון המוצרים והשירותים המוצעים ללקוחותינו תוך מתן הבחירה להתאמה אישית של הנסיעה בהתאם לצרכיהם ותוך יצירת נוחות וגמישות מקסימאלית".
השירות זמין לרכישה במעמד הזמנת כרטיס הטיסה בלבד, במגוון ערוצי המכירה. השירות תקף לכלל טיסות אל על וסאן דור, בכל מחלקות השירות (ביעדים שבהם ישנן משפחות מחיר יתאפשר השירות לרוכשי כרטיס תיירים מסוג Classic בלבד). השירות לא יהיה זמין עבור כרטיסי טיסה מסוג Lite, כרטיסי בונוס, וכן בטיסות קודשייר המופעלות על ידי חברה זרה. לפרטים נוספים היכנסו לאתר אל על.
תגובות לכתבה(10):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 9.
    בדומה לחרדים חברה של עלוקות
    מנכ"ל 06/2023/17
    הגב לתגובה זו
    0 2
    יקר פי 2 מהמחיר הראוי, אפליקציה מחורבנת, לא טסים בשבת, שירות לקוחות איום ונורא. דיילים סבבה. שורה תחתונה: אני והעובדים שלי טסים אך ורק בחברות זרות.
    סגור
  • 8.
    שרות לקוחות ומערכות קשר לקוחות כולל אפליקציה ברמה נמוכה
    אודי 06/2023/11
    הגב לתגובה זו
    1 1
    שרות הלקוחות ומערכות תוכנה ברמה נמוכה מאוד
    סגור
  • 7.
    אחלה דבר
    הדס 05/2023/25
    הגב לתגובה זו
    1 0
    שאפו לאל על
    סגור
  • 6.
    עלעל חברה פח
    שלומי 05/2023/16
    הגב לתגובה זו
    1 2
    אל על ושירות לא משהו שמחבר יחד. כמו שמן ומים. אלעל וגביית כספים מיותרים זה משהו נכון בהחלט
    סגור
  • 5.
    אל על
    Zeevy paz 05/2023/15
    הגב לתגובה זו
    1 4
    אסור להתעסק עם אל על, תמיד תצא מופסד.
    סגור
  • 4.
    אל על
    דן 05/2023/15
    הגב לתגובה זו
    1 3
    עוד לא נגמרו בעלי המשכל הנמוך איזה אדם. עם מוח עדין טס עם חברה הזאת
    סגור
  • שירות על הפנים אבל של המדינה שלי
    מאיר 05/2023/16
    הגב לתגובה זו
    1 2
    ולכן ממשיך לטוס איתם
    סגור
  • 3.
    אל על
    רדילב 05/2023/14
    הגב לתגובה זו
    2 3
    תודה מוותרים .. לא חברת הטיס שלי יותר ..
    סגור
  • 2.
    לא לטוס אל על חוסך הרבה כסף....
    ק. פריש 05/2023/14
    הגב לתגובה זו
    4 6
    מי רוצה לטוס בבית כנסת מעופף?
    סגור
  • 1.
    אלעל לפח האשפה
    יאיר 05/2023/14
    הגב לתגובה זו
    0 5
    אלעל מנסה לשחד את רוכשי הכרטיסי כמיטב המסורת היהודית החרדית( בכסף קונים הכל) אנשים מעדים חברות מכובדות ולא חרדיות.
    סגור