רייטינג
רייטינג: אילנה דיין מוכיחה בענק לינון מגל
התחקיר של אילנה דיין נצפה על ידי 277 אלף אנשים, וב"כאן 11" עוקפים את "רשת" עם "מה שתגידו"
אמש (חמישי), מהדורת החדשות הנצפית ביותר בישראל הייתה "חדשות 12" שזכתה ל-12.6% רייטינג (342 אלף צופים). במקום השני, "חדשות 14" עם 6.7% רייטינג (186 אלף צופים). את השלישייה הראשונה סוגרים יחד "חדשות 13" ו"חדשות 11" שמגיעים לנתון רייטינג זהה, 4.2%, עם 102 אלף צופים ו-108 אלף צופים בהתאמה.
בפריים טיים, אילנה דיין עם "עובדה" ב"קשת 12" מככבים עם 11% רייטינג (277 אלף צופים), ונראה כי הפנייה לנציב הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו בדרישה לבחון את שידור התחקיר לא השיגה את האפקט המצופה.
במקום השני, "הפטריוטים" וערוץ 14 עם 8% רייטינג (218 אלף צופים), ואת השלישייה הראשונה נועלת "כאן 11" שמפתיעה עם "מה שתגידו" אשר זוכה ל-5.1% רייטינג (123 אלף צופים). אחרונה בטבלה, תוכניתו של שלום אסייג "המעברה" שמשיגה 4.4% רייטינג (116 אלף צופים).
בלייט נייט, "עובדה - אולפן" זוכה ל-7.7% רייטינג (184 אלף צופים) ולמקום הראשון, כאשר "לקט הצינור" ברשת במקום השני עם 3% רייטינג (97 אלף צופים). "חדשות הלילה" בערוץ 14 עם 2.7% רייטינג (73 אלף צופים).
עוד ב-

הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



