טלוויזיה
מגיש ערוץ 13 עושה סדר: זו הסיבה שרה"מ נתניהו נשאר בשלטון
שי גולדן שיתף במשנתו ביחס לשאלת הישרדותו הפוליטית של רה"מ בנימין נתניהו: "במשך שנה וחצי כלי התקשורת והרבה מאוד גורמים שבתפיסה של חלק מהציבור מנהלים את המדינה, אמרו להם: 'אתם הביביסטים מטומטמים, אתם תומכים בנתניהו"
שי גולדן, אשר עזב את תפקידו כמגיש טלוויזיה בערוץ 14 לטובת ערוץ 13, משמש בימים אלו גם כשדרן בתחנת הרדיו 103FM וכמגיש פודקאסט ברשת הפודקאסטים All In. בפודקאסט "הגיעו לגיל", אירח שי גולדן את דוד גורביץ', חוקר תרבות ומרצה לתקשורת.
בשיח שהשניים קיימו, עסקו גולדן וגורביץ' בשאלת הישרדותו הפוליטית של ראש הממשלה בנימין נתניהו חרף מחדל ה-7 באוקטובר. שי גולדן הביע פליאה על כך שראש הממשלה בנימין נתניהו הצליח להחזיר לעצמו את כוחו ובחלק מהסקרים, הוא השיג 30 מנדטים.
"אחרי ה-7 באוקטובר, היו לו 12 מנדטים בסקרים. הנה היום, הוא עם 30 מנדטים שוב. אתה אומר; 'רגע, איך זה יכול להיות?'", אמר גולדן לגורביץ'. במהלך השיח, ביקש מגיש ערוץ 13 לשתף את גורוביץ' ויתר המאזינים במשנתו ביחס להישרדותו הפוליטית של ראש הממשלה בנימין נתניהו על אף אירועי ה-7 באוקטובר.
עוד ב-
"במשך שנה וחצי כלי התקשורת והרבה מאוד גורמים שבתפיסה של חלק מהציבור מנהלים את המדינה, אמרו להם: 'אתם הביביסטים מטומטמים. אתם תומכים בנתניהו, אתם מטומטמים. תפסיקו לתמוך באיש הזה'".
לדבריי גולדן, אותה התנהלות שמתאפיינת בהתנשאות כלפי מצביעיו האדוקים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, מבצעת בדיוק את התוצאה ההפוכה שמחנה השמאל בישראל שואף להגשים. "כמחאה על ההתנשאות עליהם, הם חוזרים לנתניהו כמעט בלי קשר לתוצאות, זה מה שמתחולל פה", סיפר גולדן.
@allinhouseofpodcasts ״איך אתה מסביר את חוסר היכולת של השמאל להשתנות?״ | דוד גורביץ הגיע ל״הגיעו לגיל״ עם שי גולדן | הפרק המלא זמין בכל הפלטפורמות
♬ original sound - All•in הבית של הפודקאסטים
לדבריי גולדן, אותה התנהלות שמתאפיינת בהתנשאות כלפי מצביעיו האדוקים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, מבצעת בדיוק את התוצאה ההפוכה שמחנה השמאל בישראל שואף להגשים. "כמחאה על ההתנשאות עליהם, הם חוזרים לנתניהו כמעט בלי קשר לתוצאות, זה מה שמתחולל פה", סיפר גולדן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.ארזבהאני 05/2025/09הגב לתגובה זו0 0כול קר טיפשסגור
-
1.שי הטיפשיוסי 05/2025/08הגב לתגובה זו0 0החרמתי את חדשות 14 בגללך ואת 13 כנ"ל.אתה גוש של טיפשות שחושב שיש מישהו שמבקשים לך שב בבית סתום שחרר אותנוסגור



