טלוויזיה

כוכבת "ארץ נהדרת" על תומכי נתניהו: "כמו כבשים"

הקומיקאית גיתית פישר, שמככבת ב"ארץ נהדרת", מביעה את דעתה על רה"מ נתניהו ("אם יש לו הפרעת אישיות?") ועל מצביעיו ("זה הראש. הולכים אחריו"). ומבהירה, לכל מי שכועס, שהלב שלה במקום הנכון

מערכת ice |  2
גיתית פישר (צילום צילום מסך מתוך 'זאת וזאתי', רשת 13)
גיתית פישר, לנצח "תותית", התייחסה בימים האחרונים למצב הפוליטי בישראל והסבירה - לכל מי שסולד מדעתה - שמה שחשוב לזכור הוא שהלב שלה "במקום הנכון" לדבריה.
"אני קצת פוליטית, אני לא כמוך" סיפרה פישר בפודקאסט "לך תחפש" של יוסי מרשק מבית All in. "זה שיח שהוא קשה כי נכנסים בך. אני לא עכשיו אשב ואענה לכל אחד: 'חבר'ה, הלב שלי במקום הנכון. זה כבר צריך לעניין אתכם'. אם אני מדברת ומשלמת על זה מחיר זה כי איכפת לי", הצטדקה הקומיקאית ומיד אח"כ עברה ל"חשיבה ביקורתית" על מצביעי נתניהו.
פישר, שטענה שהיא "לא באה לפזר רעל", הסבירה בין היתר היכן הטעות בהבנת הביקורת שלה נגד הממשלה: "לבקר את ראש הממשלה או את הממשלה זה לא רעל, זה נקרא ביקורת. יש בארץ (תפיסה. מ"א) כאילו ביקורת זה דבר שהוא לא ערכי. להפך. חשיבה ביקורתית, נגיד, לא מלמדים את זה בבית ספר: רגע, מי אמר? למה? מי אמר שזה נכון? זה אקסיומה? הוכחתם שזה אקסיומה?".
עוד הוסיפה כוכבת "ארץ נהדרת" על תומכי רה"מ: "אנשים כזה כמו כבשים, זה הראש. אנחנו הולכים אחריו. אה, הוא אמר. בסדר גמור. אני מקבל את זה. ואם יש לו הפרעת אישיות, לכאורה? אני לא יודעת. אני אומרת, יכול להיות, הוא בנאדם, נכון? הוא לא אל. הוא לא מעל. אולי צריך לבדוק".
עוד טענה פישר, להוכחת הטיעון שלה, כי ראש הממשלה הוא בנאדם שרב עם כולם: "עם הוועדת חקירה הממלכתית, לא, זה דיפ סטייט. המערכת משפט גם. המשטרה הייתה. השב"כ גם. אפילו הורים של חטופים. יש לו עניינים עם כולם. כולם. משהו שם לא בסדר. צריך את כולם להחליף", סיכמה פישר.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    קשה הבנה
    אזרח ותיק 05/2025/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לידיעתך לעדר יש מנהיג, אתם חבורת פורעים אנרכיסטים, איש השיר בעיניו יעשה, לא מסוגלים לקבל מרות. אז נא לא לנסות לחנך.
    סגור
  • 1.
    הפוך מתוקה (ל"ת)
    אני 05/2025/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור