טלוויזיה

לינור אברג'יל בהסבת מקצוע מפתיעה: מה תעשה בחדשות?

הדוגמנית לינור אברג'יל תכבוש את הפריים טיים של רשת 13, כאשר תעשה צעד מפתיע ותצטרף לתוכנית החדשה של כוכב הערוץ
מערכת ice | 
הסיפור האמיתי של לינור אברג'יל, אתמול ב'רשת' (צילום: יח"צ) (צילום יח"צ)
הדוגמנית לינור אברג'יל, לשעבר מיס עולם ומיס ישראל, הספיקה בשנים האחרונות לחזור בתשובה, להיכנס לעולם העסקים וגם לזוגיות עם המפיק אורון כלפון. כזכור, היא גם שחקנית מצליחה וכיכבה על מסך רשת 13 לצידו של שלום אסייג.
כעת, היא מקבלת תפקיד חדש ונוצץ, ומצטרפת לתוכנית הבידור החדשה של אסייג ברשת 13, הבנויה מפאנל של אנשי בידור. אברג'יל תתחרה עם מגישי הפאנל הנוספים שידברו על ענייני אקטואליה מהזווית ההומוריסטית. ברשת אומרים כי התוכנית תצולם עם קהל, כך פרסם העיתונאי ynet רן בוקר. 
כזכור, עוד תוכנית שתתחיל להצטלם בקרוב בערוץ, היא "כלוב הזהב" אותה יגיש צביקה הדר, שחוזר לרשת 13, כ-3 שנים לאחר שסיים לככב בערוץ, ובמקביל לעבודתו בערוץ הספורט. התפקיד הזה מגיע לאחר שהנחה את "העולם הבוקר" של רשת 13, ובעבר כמובן כיכב בסדרה המיתולוגית "שמש" ושפט ב"כוכב נולד" ו"הכוכב הבא".
הוא יגיש את התוכנית לצידה של הדוגמנית הלוהטת עדן פינס בת ה-27, הצעירה ממנו ב-31 שנה. יחד הם ינחו את הגרסה החדשה של "כלוב הזהב" בערוץ, כאשר לפני כעשור הנחה את התוכנית אבי קושניר בהצלחה רבה. השעשעון יופק על ידי "אולפני הרצליה" - שהם אלו שעבדו עם המנחים, והגישו לערוץ "רשת 13" מוצר מוגמר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה