טלוויזיה

רשת 13 חוגג למרות הקשיים הכלכליים: שתי סדרות בדרך לנטפליקס

גאווה ישראלית: בזמן מלחמה ובעוד הערוץ סובל מקשיים, שתי סדרות של רשת 13 יגיעו לנטפליקס - הפליליסטיות ואזהרת מסע: אתונה יעלו בנטפליקס בתחילת חודש יולי
מערכת ice | 
הפליליסטיות (צילום רשת 13)
אחרי ההצלחה הגדולה, הדוקו-ריאליטי “הפליליסטיות” מגיעה לנטפליקס ותהיה זמינה לצפייה מה-07/07. הסדרה מביאה לראשונה למסך הצצה לעולמן של שבע עורכות דין פליליות שמייצגות את הפושעים הכי גדולים ומוכרים במדינה וכל זה בסטייל.
בין הדיונים המשפטיים לחיים האישיים, הפליליסטיות חושפת את המחיר, הדילמות, הלחץ, הסטיגמות וגם הכוח הנשי שבחזית עולם הפלילי. יוצרת הסדרה היא ליבת גרינבוים ועל ההפקה אמונים סלוצקי הפקות.

מלבד זאת, אזהרת מסע: אתונה, סדרת המתח בכיכובו של עמוס תמם, שעונתה הראשונה הייתה הסדרה הרביעית הכי נצפית בעולם כשעלתה בנטפליקס בשנת 2021, תהיה זמינה בענקית הסטרימינג ב- 3/7. במרכז העלילה מסע בריחה חוצה מדינות של אב וביתו בניסיון להסתיר סוד מהעבר. האב (עמוס תמם), מועמד מוביל לראשות הממשלה בישראל יוצא למדינה זרה ושם נרדף יחד עם ביתו על ידי קבוצת פשיסטים, שיעשו הכל כדי לחטוף את הבת ולבצע פיגוע ענק באתונה.
האם האב יצליח להציל את ביתו ולמנוע את האסון? יוצרת הסידרה - רונית ויס - ברקוביץ, במאי הסדרה – אופיר לובל ומפיקים – חיים שריר ומוש דנון. שחקנים: עמוס תמם, אביב פנקס, שי אביבי ובועז קונפורטי
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה