טלוויזיה
מגישת חדשות 12 מודה: ''עברנו ימים קשים''
דפנה ליאל מחדשות 12 כתבה בפוסט שהעלתה לאינסטגרם רגע אחרי ההכרזה על הפסקת האש: ''מזכרת ממה שטראמפ כינה הלילה ‘מלחמת 12 הימים’. בתקווה שכך יהיה – זהו ניצחון אדיר לישראל, ששומרת לעצמה את הזכות לפעול שוב אם איראן תעז להרים ראש ותנסה להתחמש''
אחרי 12 ימים, ישראל מסיימת את מבצע 'עם כלביא' באיראן אחרי שהשמידה עם ארצות הברית את מתקני הגרעין של היריבה הגדולה וגם את האיום הבליסטי שגרם ל-28 מקרי מוות ברחבי הארץ. באולפני החדשות גם מסכמים את ההחלטה החשובה.
דפנה ליאל מחדשות 12 כתבה בפוסט שהעלתה לאינסטגרם רגע אחרי ההכרזה על הפסקת האש: ''מזכרת ממה שטראמפ כינה הלילה ‘מלחמת 12 הימים’. בתקווה שכך יהיה – זהו ניצחון אדיר לישראל, ששומרת לעצמה את הזכות לפעול שוב אם איראן תעז להרים ראש ותנסה להתחמש. עברנו ימים קשים בשבוע וחצי האחרון, אבל אנחנו מעצמה אזורית. ועכשיו – כל האנרגיה צריכה להיות מופנית לסיום המערכה בעזה ולהחזרת *כל* החטופים''.
כזכור רק בשבוע שעבר שעות דרמטיות לפני ההצבעה לפיזור הכנסת. על רקע המשבר שחל בין המפלגות החרדיות לבין יתר המפלגות בקואליציה, התראיין חבר הכנסת עמית הלוי (הליכוד) לעיתונאית דפנה ליאל מערוץ 12.
עוד ב-
ליאל הגיבה מצידה: "שיטת היעדים לא אומרת מי כן ומי לא, היא ככה ערטילאית והיא נותנת הרבה מאוד פתח נאמר לגמישות". ליאל העבירה את השידור בחזרה לעיתונאי גיא פלג, מגיש מהדורת החדשות המוקדמת בערוץ 12 אשר הזהיר אותה בשידור חי ואמר: "שימי לב, מנסים לערבב אותנו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בזמנו דפנה ליאל דפקה על השלחן באולפן ואמרה :אני רוצה לדיעל 06/2025/24הגב לתגובה זו0 0תת אלוף דפנה ליאל חשבה שלא צריך להיכנס לרפיח ורצתה שהצבא יעשה מה שהיא אומרת...סגור



