טלוויזיה

מגישת חדשות 13 נוטשת בזעם ולא מוכנה להופיע: מה הסיבה לפיצוץ?

שם טוב כבר שובצה אחרי ההיעדרות הממושכת שלה להגשה אבל רק בשלב מאוחר כשהזמן למהדורה הלך והתקרב עדיין לא הייתה אינדיקציה ברורה לכאורה האם היא באמת מגיעה ועל כן ליאור קינן הוקפצה כסטנד ביי ובהמשך הגישה לבדה
מערכת ice |  6
נטעלי שם טוב (צילום רוני מטס)
הסכסוך בין חדשות 13 לנטעלי שם טוב שכבר בדרך לבית המשפט הולך ומסלים ולא נראה שיש משהו שעומד לעצור אותו מהפיצוץ הענק. על פי פרסום אמש (שבת) של דוד ורטהיים מ'וואלה ברנז'ה' מסתבר כי היא נטשה בזעם את האולפנים אחרי שכבר כן הייתה אמורה להגיש.
ורטהיים הסביר גם ברשתות החברתיות כי: ''אמש בחדשות 13 -שוב פיצוץ. אחרי שביקשה ״בירור מקדים״ לנסיבות הסכסוך עם ההנהלה, המגישה נטעלי שם טוב הגיעה לתכנית, הבינה שליאור קינן כבר שובצה, וחתכה הביתה. קינן הגישה לבדה''.
לדבריו של ורטהיים, שם טוב כבר שובצה אחרי ההיעדרות הממושכת שלה להגשה אבל רק בשלב מאוחר כשהזמן למהדורה הלך והתקרב עדיין לא הייתה אינדיקציה ברורה לכאורה האם היא באמת מגיעה ועל כן קינן הוקפצה כסטנד ביי.
כזכור, אחרי שמגישת חדשות 13, כבר איימה לעזוב את הערוץ, ובהמשך נרשמה התפתחות דרמטית בנוגע למעמדה שמעט התערער לכאורה, היא דורשת להביא לדין את הערוץ אליו עברה מחדשות 12 בגין הפרת חוזה לטענתה. על פי הפרסום של גלובס, בהסלמה דרמטית שעלולה לזעזע את עולם התקשורת הישראלי, שלחה המגישה הבכירה נטעלי שם-טוב מכתב התראה נוקב לדירקטוריון חדשות 13, תוך איום בפנייה לבתי המשפט.
בדבריה היא מציגה תמונה קודרת של הפרת התחייבויות חוזיות, סביבת עבודה רעילה ואפליה מכוונת לכאורה. במרכז האש: המנכ"לית הזמנית טלי בן עובדיה, שלטענות שם-טוב הובילה קמפיין אישי נגדה לאחר שסירבה להיענות לדרישות שעמדו בסתירה להשקפת עולמה. הדירקטוריון נערך לישיבת חירום השבוע הבא, אך גורמים בערוץ כבר מגנים טענות אלו וטוענים שהסמכות בידי ההנהלה הביצועית בלבד.
 
המחלוקת החריפה פרצה ממש לאחרונה בין הנהלת חדשות 13 לבין המגישה הוותיקה, כאשר ההנהלה החליטה בפעם השנייה ברציפות שלא תיקח חלק במהדורת השישי. ב-TMI פורסם השבוע כי אחרי המתיחות בין הצדדים והאיומים של שם טוב לעזוב, בהנהלת ערוץ 13 החליטו להתקפל ועל פי הדיווח היא תחזור להגיש את המהדורה המרכזית כבר ביום שישי הקרוב.
תגובות לכתבה(6):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    נטעלי
    מיכל 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נטעלי היא אישה מתוסבכת, רעה ,מרירה. אין מקום שהיא לא רבה ,משרה אווירה לא נעימה סביבה. גם בערוץ 2 גם ברדיו 193 ועוד לא חיבבו אותה
    סגור
  • 4.
    נטעלי שם טוב
    עינב 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה היה לך רע ב 12. תראי איך מתקדמים כל הצעירים.
    סגור
  • תגובה
    ציוני בדם 06/2025/30
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הם הראו לה את הדרך החוצה .
    סגור
  • 3.
    לא מבין את נטלי רק הורסת לעצמה כל הזמן (ל"ת)
    גולן 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 2.
    אלו שמטיפים לנו שלום ששים אלי מלחמה. (ל"ת)
    פופקורן חובה 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    ערוץ הרעל והשקרים
    סימה 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 1
    מקומך בערוץ אחר
    סגור