טלוויזיה
רותי ברודו נדרשה לצאת מהארון: "יש בך משהו שצועק לסבית"
?
רגע מביך בשידור: המסעדנית ושופטת הריאליטי נדרשה הלילה להתחיל לצאת עם נשים בפרק של "המטבח המנצח MKR" בקשת 12 ברודו, שהבהירה שיש לה בן זוג התעקשה "הייתי יותר נשית מדנה זרמון"
האירוע קרה אחרי ששי כרם, המנהל של דנה אינטרנשיונל והפרטנר שלה לתוכנית, סיפר על היציאה שלו בשאלה ונישואיו לאישה על אף היותו גיי.
"התחתנתי עם קרן שהייתה אהבת חיי. אני הייתי מדריך שלה ב'בני עקיבא'. באה אליי יום אחד ואמרה לי 'אני רוצה שניפרד'. עולמי חרב עליי, לא ידעתי מאיפה זה בא, כי באמת היינו זוג מאוד אוהב וקשור. היא אמרה 'אני עושה לך טובה'".
ברודו, שניסתה להבין האם גרושתו של כרם ידעה על נטייתו המינית או שהוא הבין שהוא גיי רק אחרי הגירושים, זכתה ממנו לתשובה תוקפנית:
"רותי, חכי, כי אני תיכף אתחיל לשאול גם אותך נשמה", איים מנהלה של אינטרנשיונל שקיבל אישור מברודו לשאול מה שהוא רוצה.
"אני מניח שאת שמעת את הדיבורים. יש בך משהו שהוא קצת צועק לסבית", הפתיע כרם את הנוכחים בישירות שלו, אך לא את ברודו. "מה שאתה חושב זה מה שכולם חושבים. לא מאמינים לי", הגיבה המסעדנית.
"אם כולם חושבים אז תנסי אישה", התעקש כרם. "אבל מה אני אעשה עם גיא, אשלח אותו הביתה? יש לי בן זוג", הבהירה ברודו שלא הרגיעה את החשד של כרם.
"בדרך כלל מה שהולך כמו ברווז ונראה כמו ברווז ונשע כמו ברווז – הוא ברווז. את לא היית מאוד נשית רותיל'ה", המשיך מנהלה של הדיווה שהכעיס את ברודו.
"אני תיכף אתן לך תמונות שלי בתור נערה, הייתי יותר נשית מדנה (זרמון – מ"א)", השיבה ברודו שגם הסבירה מתי החליטה לזנוח את המרדף אחר הנשיות המגונדרת:
עוד ב-
"עניין היופי העסיק אותי יותר מדי. לא יכולתי לצאת מהבית בלי לחשוב, אני נראית סקסית מספיק? זה הוביל אותי. יום אחד הסתכלתי במראה, אמרתי זה לא נראה כל כך טוב יותר ואני כבר לא מתעסקת עם זה, בזה זה נגמר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.זה נכון. זה לא קשור לטיפוח. היא משדרת לסבו שיק והיא יפ (ל"ת)אורנה 07/2025/08הגב לתגובה זו0 0סגור
-
3.ממש מעשה פלילי , חוצפה כזאת לא היהגד 07/2025/06הגב לתגובה זו0 0לעשות אאוטיג זה פוגעני נורא , לעשות לסטרייט אאוטיג זה עוד יותר גרוע זה על גבול הפליליסגור
-
2.למה חיים לא מוצאי מילה?! (ל"ת)אזרח 07/2025/04הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.טון הדיבור הגברי, הסלנג, הקרירותהדר 07/2025/04הגב לתגובה זו0 0עור הפיל… אכן משדרת לאסביות. אבל היא כנראה לאסגור



