טלוויזיה
רותם סלע משחזרת בדמעות: "הוא ירה לעצמו בראש, ראיתי את הגופה"
רותם סלע חשפה את הטראומה הקשה שחוותה כשהייתה נערה, אז סבא שלה התאבד: "ניסיתי לצעוק להם שסבא מת, ולא יכולתי לדבר. לא יצא לי קול"
רותם סלע, הדוגמנית, המנחה והשחקנית המצליחה, פתחה את הטראומה הגדולה ביותר שחוותה בחייה, עוד כשהייתה בת 14, אז סבא שלה התאבד בירייה, וסלע, בעודה נערה צעירה, נאלצה להתמודד עם המחזה הקשה שמלווה אותה עד היום.
במהלך סדרת הטיולים החדשה שלה ושל ליאור רז בנטפליקס, "אוףרוד", שעלתה היום (חמישי) לאוויר, סלע שחזרה את הטראומה הגדולה שעברה עלייה, במסגרת טיפול שעברה אצל שמאנית במסגרת הפרק החמישי של העונה: "אני חושבת שיש לי עניין אחד לא פתור. אני לא יודעת אם זה המקום לדבר עליו, כי זה קרה לפני הרבה שנים".
סלע המשיכה וסיפרה על הטראומה הגדולה בחייה: "כשהייתי בת 14 או 15 סבא שלי התאבד. לא הייתי שם כשזה קרה, אבל סבתא שלי התקשרה אליי וצרחה בטלפון, השעה הייתה בסביבות 7:30, להגיד ש'סבא מת'. כמו משוגעת".
סלע המשיכה וסיפרה בדמעות: "אני הייתי בקומה השנייה בבית וההורים שלי היו למטה, ניסיתי לצעוק להם שסבא מת, ולא יכולתי לדבר. לא יצא לי קול. הם רצו שאלך לבית הספר, אבל לא יכולתי. אז הם לקחו אותי איתם לבית. הייתי בסלון עם סבתא שלי, בזמן שהוא שכב בחדר השני, ואז אבא שלי התחיל לבכות. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי אותו בוכה. והוא חיבק אותי ואמר לי, 'סבא ירה לעצמו בראש'... ראיתי כשלקחו את הגופה".
עוד ב-
סלע השיכה וסיפרה על הטראומה הקשה שהייתה לה בעקבות האירוע הטרגי: "ואחרי האירוע הזה, לא יכולתי להיות לבד במשך שנה בערך. עד היום, אני מניחה, כל החרדות שלי קשורות לזה בצורה כזו או אחרת".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



