טלוויזיה

יוסי בובליל בפודקאסט האח: "שני ויובל חושבים שהם נמצאים לבד בבית"

שירז בן ארי ויוסי בובליל הגיעו לפודקאסט האח והתייחסו לקשר הנרקם בין שני ליובל: "אם הקהל רואה את זה כמוני, הם ידיחו אחד מהם היום ואחד בשבת" דבר אשר בסופו של דבר לא קרה
מערכת ice |  2
יוסי בובליל באח הגדול 2025 (צילום מסך רשת 13)
שירז בן ארי ויוסי בובליל הגיעו לפודקאסט האח ודנו בין היתר על שאלת הזוגיות בין יובל לשני ואהבת הקהל אליהם. "אם הצופים רואים את המשחק כמו שאני רואה אותו, שני והחבר שלה שמרגישים שהם נמצאים לבד במשחק והצופים כועסים על זה, אחד יפול היום ואחד מהם יפול בשבת" אמר יוסי לשירז, דבר שכאמור לא קרה, מאחר ואנה הייתה זו שהודחה.
שירז שאלה אותו מדוע הוא חושב ככה ובובליל ענה: "כי הם לבד, באו לשחק לבד, הם אוכלים לבד, נוצר שם חיבור שמעניין אותם רק הם עצמם. הם באו למשחק, הצופה רוצה לראות משחק, לא רק סיפורי אהבה כל היום ואין שם גם סיפור אהבה ברור, אז אם הצופה לא יאהב את זה, אז הוא ידיח אחד מהם"
כזכור, בתחילת העונה שהחלה לפני חודשיים, החל קשר בין יובל לשני שהתפתח לאחר מכן לקצת יותר מקשר חברי. לפני שבועיים עם כניסת הדיירים החדשים לבית, נכנסה גם האקסית של יובל לוי, תהילה שמנסה קצת לערער את הקשר הזוגי שנוצר בין השניים.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    צודק גועל נפש,שני אמא ל2 ילדים איכס,בושה,וחרפה כל היוכא (ל"ת)
    ליאת 07/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    צודק גועל נפש,שני אמא ל2 ילדים איכס,בושה,וחרפה כל היוכא (ל"ת)
    ליאת 07/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור