טלוויזיה

ישראל אהרוני חושף את האמת: מה הוא באמת חושב על אייל שני?

בפוסט שהעלה לפייסבוק שלו נראה השף בן ה-75 יושב במסעדה של אייל שני והוא כתב: ''התגעגעתי, אז קפצתי לבקר אותו ב"סלון", בניו יורק. גם פה הוא מצחיק אותי. האמת -אני מת עליו''
דסק תקשורת | 
אייל שני וישראל אהרוני (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, מורג ביטן, shutterstock)
אחד הרגעים המצחיקים ביותר על המסך של מאסטר שף בעונות האחרונות, הוא הוויכוח התמידי שמתפתח בין ישראל אהרוני ואייל שני כמעט על כל מנה וכל סוגיה כשניכר כי הם לא מסכימים פעמים רבות ולא רואים עין בעין כמעט בכל סוגיה. אבל מה אהרוני באמת חושב על חברו?
בפוסט שהעלה לפייסבוק שלו נראה השף בן ה-75 יושב במסעדה של אייל שני והוא כתב: ''התגעגעתי, אז קפצתי לבקר אותו ב"סלון", בניו יורק. גם פה הוא מצחיק אותי. האמת -אני מת עליו''.

כזכור באחד הפרקים משלב האודישנים של יקיר אלגר שוקרון, מאמן כושר בן 33, שניצח את הדו קרב ניכר כי מי שהתרשם מהיכולות שלו היה השף ישראל אהרוני שהחמיא: "אני מאוד אוהב ירקות שורש. יש להם טעם אדמתי עז במלוא מובן המילה. כשאתה צולה בניגוד למתי שאתה מבשל אותו במים, אתה מוציא ממנו את המים ונותן לו טעם יותר מרוכז. החמאה החומה עם אגוזי הלוז וקרם הקולורבי, עושים מנה טובה. אני מחבב אותה מאוד ומעביר אותך".
אייל שני חשב אחרת לגמרי: "יש פה מן מרק גס. הוא גרגרי, לא מסונן מספיק, כבד וסמיך מידי. זה מאוד בסיסי המנה הזאת, זו התחלה של הבנה אבל יש עוד מרחק לסף שממנו מתחילה 'מאסטר שף'. אני לא מעביר אותך". שני טען: "חשבתי שתאהב את זה. אני התייחסתי בעיקר לירקות, לקחתי אותם עם טיפה מהקרם וזה אחלה ביס".
שני ניסה להבהיר בפני המשתתף וגם מול הקולגה: "הצלחת כולה קרם, זה אומר שזה הנושא. חומרים בצלחת זה כמו אותיות בספר, אלו מילים שמסבירות לך". אהרוני תקף ועקץ: "זה שאתה צועק את זה, לא עושה את זה נכון. אנחנו מפסידים. אתם סתם קשוחים"
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה