טלוויזיה
השחקן הצעיר שמככב ב"קופה ראשית" יוביל את סדרת הילדים הבאה
השחקן ירין אורון, כבש את הציבור הישראלי כבנה של שוני סטרטינר מ"קופה ראשית" ב"כאן 11", וכעת מתפרסם לראשונה ב-ice כי הוא יוביל את סדרת הילדים הבאה של ישראל | כל הפרטים
ירין אורון בן ה-12, כבש את הציבור הישראלי כ"סוף" בנה של שוני סטרטינר מ"קופה ראשית" ב"כאן 11" ולאחר מכן גם בסדרה "לבד בבית" של "כאן חינוכית", ואף זכה בפרס "תגלית השנה" בתחרות פרסי הטלוויזיה לילדים ולנוער בשנת 2021, נבחר לככב בסדרת ילדים חדשה בשם "ארגז הקסמים", כך מתפרסם היום (שלישי) לראשונה ב-ice.
סדרת הילדים החדשה, המתמקדת בשני אחים שמגלים משחק קופסה ייחודי שמעיר לחיים את החפצים שבתוכו. עוד נודע ל-ice כי הסדרה תעלה לשידור ביום ראשון הקרוב ה-2.11.25 בשעה 15:00 בערוץ יויו ב-"yes", לצדו תככב שירה לבנון.
עלילת הסדרה מתמקדת באח ואחות שמגלים בבית סבתם משחק קופסה עתיק, כשהם לוחצים על אחד הכפתורים, הם מגלים שהמשחק הוא לא משחק רגיל או שגרתי - הוא מעיר לחיים את החפצים שבתוכו, ויוצר עולם חדש וקסום עם חוקים ואתגרים משלו. את הסדרה "ארגז הקסמים" כתב תומר לוין, והופקה על ידי חברת "פפר הפקות".
"ארגז הקסמים" תשודר בערוץ "יויו", מבית "ערוץ הילדים", ב-"yes+" בערוץ 78, "Yes VOD kids" וב-"STING+".
עוד ב-
הסדרה מצטרפת לקטלוג התכנים של ערוץ "יויו", מבית "ערוץ הילדים, ב-"yes", לצד הפקות מקור כגון: "מיכל הקטנה ואוצר הפיראטים" בכיבובם של טל מוסרי ומיכל ויצמן, "רוי בוי ובית המכשפה", "סיפורי סבא נתי" וכן תוכניות רכש מובילות מהעולם כמו "קריי בייביז", "מאשה והדב" ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



