טלוויזיה
שחר חסון בחשיפה מטלטלת: "הפסקתי לבחון גברים, אני בוחן שלישיות"
הקומיקאי האהוב חוגג יובל ומשיק סרט חדש, אך בראיון מפתיע הוא מודה שהוא עדיין פנוי, מספר על הניסיונות הרומנטיים ומבקש מהחברים בקשה אחת קטנה לקראת חגיגות יום ההולדת
מי שמוביל כבר עשרות שנים את סצנת הקומדיה בישראל חוגג חצי מאה של אנרגיות בלתי נגמרות, משיק סרט קולנוע חדש ומבהיר שלמרות הגיל אין לו שום כוונה להאט את הקצב.
קשה להאמין, אבל אחד המנועים הטורבו של הבידור הישראלי, שחר חסון, סוגר השבוע 50 שנה. עבור מי שרגיל לראות אותו מקפץ על הבמות בדינמיות של בן 18, הגיל הוא רק מספר, אבל הציון הדרמטי הזה מביא איתו גם תחנות מרעננות במיוחד בקריירה.
לצד סיבובי ההופעות העמוסים, חסון עושה השנה קפיצת מדרגה משמעותית ונכנס בצעדי ענק אל עולם הקולנוע. הוא מככב בקומדיה החדשה "גבעה 338" שבה הוא מגלם תפקיד ראשי המבוסס על דמותו המיתולוגית של סרג'יו קונסטנצה. ההרפתקה הקולנועית הזו מוכיחה שגם בגיל 50, חסון לא מפסיק לחפש אתגרים חדשים ומפתיעים.
בראיון מהיר וקורע מצחוק שסיפק לאחרונה בתוכנית V1 של ליאל אלי, הוכיח חסון שהחדות ההומוריסטית שלו רק משתבחת. כשנשאל על סטטוס היחסים שלו כיום, הודה בכנות כי הוא פנוי ו"עובד על זה", וכשעלתה השאלה לגבי ניסיונות וחיפושים רומנטיים, ירה כרגיל בחיוך: "הפסקתי לבחון גברים, אני בוחן עכשיו רק שלישיות".
עוד ב-
במהלך השיחה הוא חלק גם פרטים נוסטלגיים מעברו כמו השירות ככבאי בחיל האוויר והפגין גאווה הורית גדולה בבנו אלון, שירש את הגנים הקומיים וכבר מופיע בעצמו על הבמות. ומשהו אחד לקראת לחגיגות 50. חסון מעדיף לשמור על צניעות ואינטימיות. בקשתו היחידה לחבריו ולמעריציו ליום ההולדת היא פשוטה בתכלית. בלי מסיבות הפתעה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



