טלוויזיה

סופי מ'חתונמי' משתפת על הכניסה להריון: "זוכרת את הערב הזה"

סופי דניאל בנג'מין שיתפה תמונות רומנטיות מתקופת הצילומים עם דור שהעלו תהיות לגבי הסטטוס הנוכחי שלהם, זמן קצר לאחר שחגגו ברית לבנם הבכור
סופי בנגמין דור כהן (צילום אינסטגרם)
סופי דניאל בנג'מין, מכוכבות העונה האחרונה של "חתונה ממבט ראשון", שיתפה אתמול (שלישי) בחשבון האינסטגרם שלה רגעים מרגשים ורומנטיים מתקופת צילומי התוכנית. "הערב הזה מהצד שלנו לפני כמעט שנה", כתבה סופי על גבי תמונה של שקיעה קסומה בים, כששמותיהם שלה ושל דור טבועים בחול. בתמונה נוספת של השניים מול השקיעה הוסיפה: "זוכרת את הערב הזה, השקיעה הזו. לא מאמינה שעבר כל כך הרבה זמן".

מתוך האינסטגרם של סופי (אינסטגרם)
הפוסט המרגש והזיכרונות המתוקים העלו מחדש את השאלות בקרב המעריצים לגבי הסטטוס הזוגי הנוכחי של השניים. למרות השמועות והסקרנות שמלווה אותם מאז תום השידורים, טרם פורסם אם הזוג עדיין יחד והקשר שהתחיל מול מצלמות הריאליטי הפך לסיפור הצלחה אך מה שבטוח שמשפחה הם בנו יחד.
מעבר להשתתפות בתוכנית, השניים הפכו לאחרונה להורים טריים לבן בכור. בחודש יולי האחרון הם חגגו את טקס ברית המילה וחשפו כי קראו לבנם איתן יצחק. השם השני, יצחק, ניתן כמחווה מרגשת וסגירת מעגל לזכרו של אביו המנוח של דור.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה