טלוויזיה
איש העסקים הנודע משיק תוכנית טלוויזיה כלכלית: "עובדים על זה"
איש העסקים יגיש את התוכנית "עובדים על זה" בערוץ הכלכלה. המיזם כולל עשרה פרקים שיתמקדו בסיפורים אישיים, יוקר המחיה, סוגיית העובדים הזרים וענף הנדל"ן • המרואיין הראשון: מנכ"ל משרד השיכון יהודה מורגנשטרן
איש העסקים אלדד ניצן עושה את הצעד הבא אל מסך הטלוויזיה ומשיק בימים אלו תוכנית ראיונות חדשה בערוץ הכלכלה (ערוץ 10). התוכנית, שתיקרא "עובדים על זה עם אלדד ניצן", תכלול עשרה פרקים בני 30 דקות כל אחד, במסגרתם יארח ניצן באולפן שרים, מנכ"לים ודמויות מפתח בכירות במשק הישראלי.
השיחות בתוכנית יתמקדו בשילוב שבין הסיפורים האישיים של הבכירים לבין הסוגיות המרכזיות המעסיקות את החברה והכלכלה בישראל. בין הנושאים שיעמדו במרכז הראיונות: מצב עולם העסקים, אתגרי ענף הנדל"ן, הביקוש הגובר לעובדים זרים במשק, יוקר המחיה והדרך שבה עסקים ואזרחים מתמודדים עם המציאות המשתנה.
בנוסף, יוקדש מקום נרחב למגמות ולשינויים העתידיים המשפיעים על הצמיחה בישראל, ובהם חדשנות, טכנולוגיה, אפיקי השקעה, יזמות והזדמנויות עסקיות חדשות.
עוד ב-
יריית הפתיחה: מנכ"ל משרד השיכון באולפן בפרק הבכורה של התוכנית, שצפוי לעלות לשידור בימים הקרובים, יארח ניצן לריאיון ראשון את מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטרן, לשיחה על אתגרי ענף הבנייה, פתרונות הדיור והמדיניות הממשלתית בתחום.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



