טלוויזיה

מגישת רשת 13 משמחת את האורחת: "פיצוי על הפקק"

הראיון עם דפנה דקל לווה בריקוד בזמן הפסקת הפרסומות והרבה מילים חמות שלה על מירי מיכאלי וצביקה הדר: "פייר התרגשתי"
מירי מיכאלי (צילום רונן אקרמן)

הזמרת והשחקנית דפנה דקל העלתה היום (רביעי) סטורי בו היא מספרת על ההתרגשות שחוותה בזכות הראיון אליו הגיעה ברשת 13, לתכנית הבוקר 'העולם הבוקר' עם צביקה הדר ומירי מיכאלי.

דקל הסבירה: "ככה קיבלו את פניי כשהגעתי לתכנית הבוקר של רשת. פייר התרגשתי", כשהיא משתפת ברקע לסטורי תמונה שלה מחובקת עם הדר ומיכאלי ומאחוריהם תמונות של דקל ממהלך הקריירה הארוכה שלה.
 



עוד היא כתבה: "אבל הכי התרגשתי מהאיחוד עם אחד הבעלים הטלוויזיונים שלי. זוגיות העבר באה לידי ביטוי גם בראיון. מירי השתלבה בטבעיות ויחד היו לנו כמה דקות של שיחת עומק טובה".


לסיום סיפרה דקל: "זה היה פיצוי ראוי על פקק שלא נגמר, תודה". מיכאלי גם שיתפה סטורי שלה ושל צביקה הדר רוקדים על הסט יחד עם דקל רגע לפני הראיון שערכו בזמן הפסקת הפרסומות.

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מעניין את הסבתא (ל"ת)
    איתן 09/2022/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור