טלוויזיה
רינו צרור מבקש תמיכה: "לצערנו עדיין בחובות"
העיתונאי הוותיק הוציא כעת לקהל הרחב את סרטו "יהודים, פעם שלישית" שיצא בשנת 2017, ומבקש תמיכה מהצופים. הסרט סוקר את אבדן הריבונות היהודית בזמן בתי המקדש, ומעלה סימני אזהרה מפני תרחיש דומה כיום
שדרן הרדיו והעיתונאי הוותיק רינו צרור יצר סרט מטלטל שעלה לאקרנים ב"הוט" בשנת 2017. כעת, הסרט "יהודים, פעם שלישית", עלה לצפייה חופשית ביוטיוב, כאשר צרור מבקש ממי שיכול, שיתמוך גם כלכלית בהחזר החובות. "תמיכתך בסרט חשובה, ככל שתמצא/י לנכון. הוא לצערנו עדיין בחובות", כתב.
אורכו של הסרט הדוקומנטרי הוא 80 דק', הוא מספר את סיפורי החורבן של השלטון הישראלי בזמן בית ראשון, בית שני, ומקביל את התהליכים של אז להיום. הסרט משולב באנימציה של האנימטור אריק בועז, ובפס קול מקורי של המוסיקאי איציק שושן. עמי ויזל, עורך 'תפילת הנערות', ערך גם את 'יהודים, פעם שלישית'.
"מכאן, נדמה שהריבונות שלנו רועדת", אומר צרור בסרט. "שהסמכות מאבדת שליטה. אני מרגיש ברעד. בקצות אצבעותיי. עוד מעט נחגוג 70 שנות עצמאות, ונדמה שחוליות עמוד השדרה של החברה הישראלית מתקשות להחזיק בעומס. וארבעה סימני אזהרה לפחות, כולם מהבהבים עד השמיים, כבר הופיעו".
עוד ב-
"רק הפחד מאבדן החירות", אומר צרור בתחילת הסרט, "הביא אותי אל המחקר הזה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.חחחח התליין רוצה עזרה מהנידוןאילן האקדמאי 08/2023/26הגב לתגובה זו0 1חוסר מודעות עצמית של סססמאלני נרצע, הוא ודומיו יביאו את סופה של ישראל. לעזור לו זו התאבדות של העוזרסגור
-
1.אגורה לא היתי תורם לשמאלן הדוחה הזה (ל"ת)דן 08/2023/26הגב לתגובה זו5 3סגור



