שיווק ופרסום
אלה איילון בינלאומית: כוכבת "הישרדות" כובשת פסגה חדשה
הדוגמנית וכוכבת "הישרדות" אלה איילון מככבת בשער המגזין הבינלאומי MAXIM
הישג לדוגמנית הישראלית: בכתבת שער נחשקת ובין לאומית באחד המגזינים הנחשבים בעולם האופנה - אלה איילון על השער של מגזין MAXIM.
הדוגמנית אלה איילון (26) הצטלמה והתראיינה לאחד המגזינים הנחשבים בעולם. לאורך השנים הצטלמו אליו הכוכבות הגדולות ביותר. בין הישראליות הבודדות שהופיעו במגזין - השחקנית והכוכבת ההוליוודית גל גדות והדוגמנית בר רפאלי.


קרדיט צילום: מגזין MAXIM - Neil Dixon
במהלך הראיון למגזין סיפרה אלה איילון כי שירתה בצה"ל בחיל האוויר כי זו "הייתה חוויה מדהימה".
עוד ב-
רק לפני כמה חודשים חשפה שהיא מתחזקת ומתקרב לדת, זאת כשנה אחרי שהופצו באינסטגרם תמונות שלה בעירום. במסגרת סשן של שאלות ותשובות שערכה עם עוקביה באינסטגרם, אחד מהגולשים הציע לה שיתוף פעולה מסחרי, ובתמורה הוא יעניק לה קעקוע במתנה. אלא שאילון הפתיעה אותו, וגם אותנו יש להגיד, אחרי שטענה בפניו כי היא מתקרבת לדת, ולכן אינה מעוניינת לעשות קעקוע נוסף. בתגובה לבקשה של אותו גולש, כתבה אלה איילון: "יש לי קעקוע אחד והחלטתי לא לעשות קעקועים נוספים מסיבות של דת ואמונה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.איכסאיכס 06/2025/26הגב לתגובה זו0 1איכססגור



