שיווק ופרסום
כוכבת "המירוץ למיליון" עושה זאת לראשונה: זו החנות החדשה שהשיקה
כוכבת "המירוץ למיליון" ספיר אביסרור, השיקה קולקציית בגדי ים חדשה בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם מותג הספורט Z SPORT, בפופ אפ ראשון שלה בעזריאלי ראשונים
ספיר אביסרור, כוכבת העונה האחרונה של "המירוץ למיליון" בקשת 12, שם השתתפה עם בעלה ליאור דבח, משיקה חנות אופנה חדשה בקניון עזריאלי ראשונים.
אמש (שלישי) התקיים אירוע השקת קולקציית בגדי הים של ספיר אביסרור, קולקציית בגדי ים ייחודית בשיתוף פעולה ראשון מסוגו עם מותג הספורט Z SPORT, בפופ אפ ראשון שלה בעזריאלי ראשונים בין התאריכים 7.7-14.7.
הקולקציה החדשה של ספיר אביסרור אותה השיקה יחד עם מותג הספורט Z SPORT, עוצבה מתוך רצון לשלב בין נוחות, סטייל והתאמה אישית – עם דגש על גזרות מגוונות שמחמיאות לכל מבנה גוף.
דני דבי, ספיר אביסרור ואביאל ביטון (צילום: אור גפן)
כידוע, אביסרור בת ה-30, היא אחת ממשפיעניות הרשת המובילות בישראל עם מעל 418 אלף עוקבים, ובעלת מותג האופנה "SAP". במהלך השנה האחרונה, ספיר המשיכה לבסס את מעמדה כמשפיענית מרכזית בישראל, תוך שהיא מובילה שיתופי פעולה עם מותגים נחשבים כמו מותג התכשיטים "פנדורה" ומותג הטיפוח הצרפתי "איב רושה".
לצד זאת, היא משמשת כשגרירה בולטת של מותגים ורשתות מובילים, בהם "טוונטיפורסבן", "זד ספורט", "פקטורי 54", "H&M", ו"סקארה". בשנת 2024, ספיר נבחרה במקום הראשון במשאל של אתר "For Real" למשפיענית המובילה בישראל, וזכתה להכרה רחבה על תרומתה לתחום האופנה והלייף סטייל.
עוד ב-
בנוסף על כך, היא ובעלה ליאור השתתפו כאמור בתוכנית הריאליטי המצליחה של קשת 12, "המירוץ למיליון", שם הגיעו למקום השלישי וזכו לאהדה רבה בזכות הכימיה והאותנטיות שהקרינו על המסך.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



