שיווק ופרסום

הדר שירי בשיא: זה הג'וב החדש

יוצאת "האח הגדול" הדר שירי פרצה לחיינו בשנה שעברה, ומאז נשארת בהצלחה בביצה, כעת נודע ל-ice על הג'וב החדש בקריירה
צוף צימרינג | 
הדר שירי (צילום אינסטגרם/ hadarshirii)
יוצאת "האח הגדול" הדר שירי פרצה לחיינו בשנה שעברה, ומאז נשארת בהצלחה בביצה, ואנו מפרסמים היום (שני) לראשונה ב-ice, כי לאחר ההצלחה בצילומי קולקציית ZNE של "אדידס" ל"טרמינל איקס", הדר שירי הצטרפה באופן רשמי ל"טרמינל איקס", כאשר היא תוביל את המותג כשגרירה.
היום היא בצילומים לקמפיין חורף של "The north face" שמשתפים פעולה עם "טרמינל איקס", מי שעוד מצטלם היום הוא הדוגמן והשחקן תומר טליאס, שהצטרף בתחילת החודש לנבחרת השגרירים של טרמינל איקס.
בתגובה לפרסום ב-ice נמסר מ"טרמינל איקס": "טרמינל איקס שמחה להרחיב את נבחרת השגרירים ולצרף את הדר שירי למשפחה. הדר צפויה להצטלם לקמפיינים של מגוון מותגים לאורך השנה".
כזכור, זה מגיע בתקופה מאוד טובה של שירי. כאשר היא נמצאת בחודשים האחרונים בזוגיות חדשה. את הגבר בחייה הכירה בבניין בו היא מתגוררת אבל זהותו הייתה בסימן שאלה, אך בתחילת החודש בעקבות צילום של קעקוע בידו בסטורי, התפרסם כי בן הזוג החדש של שירי, הוא למעשה האקס של הדוגמנית עומר נודלמן וזה רועי פירני מתל אביב.
מערכת היחסים בין השניים החלה כחודשים קודם כחברות כשנים בבניין בו הם מתגוררים, חברות שהפכה לאחרונה לרומנטית, כאשר השניים יטוסו מחר לחופשה זוגית ראשונה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה