שיווק ופרסום

אסותא במינוי משמעותי: זו הבכירה שתוביל את אגף השיווק והדיגיטל

לילך כהן שולומון, לשעבר סמנכ"לית השיווק בקימברלי-קלארק ישראל, מונתה לראש אגף שיווק ודיגיטל באסותא מרכזים רפואיים - בעידן החדשנות הדיגיטלית בארגון. גידי לשץ: "בטוחים שניסיונה המקצועי והמנהיגותי יתרום רבות להמשך חיזוק וצמיחת הארגון"
יהודה לוינגר | 
לילך שולומון כהן (צילום יחסי ציבור)
מינוי משמעותי באסותא מרכזים רפואיים עם מינויה של לילך כהן שולומון לתפקיד ראש אגף שיווק ודיגיטל, במקומה של קרן מסינג רותם שהחלה ביולי האחרון בתפקיד מנהלת השיווק של בנק דיסקונט.
בכך, אסותא מרכזים רפואיים מודיעה על מינויה של לילך כהן שולומון לראש אגף השיווק והדיגיטל של הארגון. כהן שולומון, מהמנהלות המנוסות והמוערכות בעולמות השיווק והאסטרטגיה בישראל, תיכנס לתפקידה בימים אלו ותוביל את מערך השיווק, המיתוג והעמקת הקשר עם קהלי היעד השונים, בדגש על חדשנות דיגיטלית והנגשת שירותים רפואיים מתקדמים לציבור.
לילך מביאה עמה ניסיון של למעלה מ-25 שנה בתפקידי ניהול בכירים בחברות מובילות במשק. בתפקידה האחרון שימשה כסמנכ"לית צמיחה ושיווק בתנועת "הרבעון הרביעי", שם הובילה את אסטרטגית הצמיחה של התנועה. קודם לכן, כיהנה כסמנכ"לית חטיבת שיווק ושירות צרכנים בקימברלי-קלארק ישראל, וביצעה שורה של תפקידי ניהול בכירים בתנובה, שטראוס ואבוט.
לילך כהן שולומון היא בוגרת תואר שני (MA) בתקשורת מאוניברסיטת בר־אילן ותואר ראשון (BA) בתקשורת וחינוך מאוניברסיטת חיפה.
לילך כהן שולומון מסרה עם מינויה: "אני נרגשת להצטרף למשפחת אסותא, ארגון שמהווה סמל למצוינות ולאנושות בעולם הבריאות הישראלי. הבחירות המקצועיות שלי תמיד נשענו על חיבור עמוק לאנשים ולערכים, ואני רואה בתפקיד זה שליחות אמיתית".
גידי לשץ, מנכ"ל אסותא מרכזים רפואיים: "לילך מצטרפת להנהלת אסותא בתקופה משמעותית של התפתחות וצמיחה, עת אנו בונים בית חולים חדש בראשון לציון בנוסף לבית חולים חדש שפתחנו לאחרונה בבאר שבע. אנו מאחלים ללילך הרבה הצלחה בתפקידה החדש, ובטוחים שניסיונה המקצועי והמנהיגותי יתרום רבות להמשך חיזוק וצמיחת הארגון ".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה