שיווק ופרסום
טיב טעם בבשורה לקראת החגים: המהלך המפתיע בהשקעת מיליוני שקלים
רשת המזון המוכרת יוצאת במהלך ענק בהשקעה של 1.2 מיליון שקל, ומזכירה ללקוחותיה את ההטבות הייחודיות ואת האפשרות להמשיך לקנות גם במהלך השבתות וימי החג הקרובים
טיב טעם יוצאת לקראת ראש השנה וחגי תשרי בקמפיין חדש תחת הקונספט "סופר לא מובן מאליו", אשר מחזיר לקדמת הבמה את הערך המזוהה ביותר עם הרשת לאורך השנים – החופש לבחור.
הקמפיין יעלה בהשקעה הנאמדת בכ-1.2 מיליון שקל, והוא מבקש לעצור לרגע ולהסתכל מחדש על הדברים שכבר התרגלנו אליהם: זה סופר לא מובן מאליו שיש תמיד איפה לעשות קניות גם בשבת ואפילו לאחר שהחג נכנס; זה סופר לא מובן מאליו שיש משלוחי אונליין שאפשר לסמוך עליהם שיגיעו בשלמות ובזמן; זה סופר לא מובן מאליו שיש מקום שמאפשר לגלות טעמים חדשים מכל העולם; וזה סופר לא מובן מאליו שיש מי שנלחם על החופש של כל אחד מאיתנו לבחור לחיות את החיים בדרך שלו.
כמו כן, הקמפיין יחשוף מגוון רחב של מבצעים, הנחות וטעמים לשולחן החג. הקמפיין שנערך ע"י משרד הפרסום באומן בר רבנאי, יעלה בערוצי הטלוויזיה, בדיגיטל, ברדיו אזורי ובסושיאל, פרסום במגזר הרוסי לרבות בערוץ 9 ובערוצים הישירים.
אביבית לוי-נעים מנהלת השיווק והמכירות בטיב טעם: "טיב טעם אף פעם לא הייתה סופר רגיל. מאז הקמתה, הרשת פועלת כדי לאפשר לכל אחד ואחת לבחור לעשות קניות מתי שנוח לו גם בתוך החג ובשבת, להזמין משלוח ולקבל אותו מושלם ובזמן, לגלות מוצרים וטעמים חדשים ועוד... כל אלה הם חלק מתפיסת עולם שטיב טעם מקדמת שזה חופש וגמישות בחיי היומיום".
עוד הוסיפה לוי נעים ואמרה: "הקמפיין החדש נולד מתוך ההבנה שטיב טעם היא הרבה מעבר לסופר. היא מקום שמאפשר לאנשים לבחור, להתנסות ולחיות את החיים בדרך שלהם, וכשחושבים על זה באמת... סופר - שמאפשר את כל זה, הוא פשוט סופר לא מובן מאליו".
עוד ב-
בתוך כך, לאחרונה ציינה טיב טעם 3 שנים להשקת מועדון הלקוחות TivClub, המונה כ 700 אלף חברים, שמציע חוויית קנייה חכמה ומשתלמת במיוחד. חברי המועדון נהנים מצבירת קאשבק של 3% מכל קנייה ברשת או באתר, אותם ניתן לממש ברכישות עתידיות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



