שיווק ופרסום
מינוי חדש: אייל ריבלין יהיה סמנכ"ל חדשנות וטכנולוגיה בגיתם/BBDO
ריבלין, ששימש בתפקידים בכירים ב-888 בחו"ל, ובתפקידו האחרון היה מנכ"ל SNOOX, צפוי ליצר שת"פ אסטרטגיים עם סטאטאפים בתחילת דרכם
עמית לבני ועדו הר-טוב, המנכ\"לים המשותפים של גיתם/BBDO, הודיעו על מינויו של אייל ריבלין לתפקיד סמנכ\"ל חדשנות וטכנולוגיה של גיתם/BBDO. לריבלין ניסיון של 15 שנים בעולם האינטרנט, וניסיון בינ\"ל בתפקידים בכירים בקבוצת 888 בחו\"ל. לאחר סיום תפקידיו ב-888, הוביל בארץ מספר סטארט-אפים בתחום האינטרנט, ובתפקידו האחרון שימש כמנכ\"ל SNOOX.
בנוסף, כחלק מהמהלך הטכנולוגי שיעבור על המשרד, צפוי ריבלין ליצר שיתופי פעולה אסטרטגיים עם סטארטאפים בתחילת דרכם, כאשר גיתם-BBDO תהווה עבורם זרוע מקצועית בכל היבטי התקשורת השיווקית.
\"העולם הדיגיטלי מתפתח בקצב מהיר בכל אפיקי המדיה השונים\", מסר אייל ריבלין, \"תהליך מואץ זה משפיע על ההתנהגות הצרכנית, ומכאן על חברות הפרסום מוטלת החובה להיות בחזית הטכנולוגיה ולתת מענה עדכני וחדשני ללקוחותיה. תפקיד סמנכ\"ל טכנולוגיה וחדשנות הופך להיות עמוד תווך בכל ארגון, בוודאי בתחום המדיה. חברה שלא תשכיל לצפות מהלכים טכנולוגיים, תהפוך ללא רלוונטית\".
ריבלין הוסיף עוד כי \"השימוש ביכולות ‘big data’ הולך ומתעצם, פתרונות מבוססי מקום וזמן, כלים ליצירת אינגייג\'מנט - כל אלו ורבים אחרים הינם תוצאה של מרוץ טכנולוגי עשיר, בו גיתם BBDO מתכוננים לקחת תפקיד מוביל. אין ספק שעם הזמן, ההבדלה שבין ה\'אופליין\' ל\'אונליין\' תלך ותטשטש, ולמעשה מרבית המדיה תהפוך להיות דיגיטלית, ולכך צריך להיערך מבעוד מועד\".
המנכ\"ל המשותף עדו הר-טוב, מסר עם מינויו של ריבלין, כי \"השינוי הטכנולוגי העצום מחולל תמורות גדולות בעולם הפרסום, השיווק והמדיה. החיבור של גיתם ל-BBDO העולמית ולקבוצת OMNICOM מאפשר לנו לייצר יתרון טכנולוגי עבור לקוחותינו, אני שמח מאד על הצטרפותו של ריבלין לגיתם להוביל את החזית הטכנולוגית\".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(15):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
14.אדם מיוחדגלית 03/2014/04הגב לתגובה זו1 0גיתם זכיתם אדם מקצועי, איכותי וערכיסגור
-
13.גלית 03/2014/04הגב לתגובה זו0 0גיתם זכיתם באדם מקצועי איכותי וערכי. בהצלחהסגור
-
12.אלוף עולם! דם חדש ונכון בענף הפרסום! (ל"ת)תמר 02/2014/18הגב לתגובה זו0 0סגור
-
11.מינוי ריבליןברגר רונן 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0איש מיוחד במינו אייל ריבלין.יישר כוח אייל ובהצלחה!סגור
-
10.גיתמים יקריםdanny 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0כמה סמנכ״לים יש במשרד הזה? אולי שיעשו פרסום טוב במקום למנות אנשים מיותרים לתפקידים בלתי מיותרים.סגור
- טען עוד
-
9.מנוי מצוין. בהצלחה (ל"ת)אייל 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
8.עבדתי איתו - מנהל מופלא! (ל"ת)מורן 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
7.עדו ועמית ממשיכים בתנופה (ל"ת)המפרגן 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
6.הנהלה איכותיתאחדות 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0מינוי נוסף במסגרת בניית הנהלה איכותית, בהצלחה לריבלין וכמובן לעדו ועמיתסגור
-
5.מקצוען אמיתימכיר את האיש 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0אדם מקסים. שיהיה המון בהצלחה.סגור
-
4.בחור רצינינעמה 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0גיתם הרוויחו בענקסגור
-
3.(ל"ת)בן אדם מספר 1! 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.יואב 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0הוא תותח!סגור
-
אלוףףףנעמה 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0גיתם הרוויחו בענקסגור
-
1.תותחגיתם שיחקו אותה 02/2014/16הגב לתגובה זו0 0איש יקר ומקצוען!! תצליחסגור


