שיווק ופרסום
כלה בלבן: טיטי איינאו וצחי פרנקל מתחת לחופה
על שמלת הכלה של טיטי הופקד בית האופנה מרגוט, בעיצובן של שירן מרגוט נבון ואלה קליסקי כהן שעיצבו לטיטי שלוש שמלות לאירוע
רגע לפני שהם הופכים לבעל ואישה, אשת העסקים והדוגמנית טיטי איינאו ובחיר ליבה צחי פרנקל, מפציעים בתמונות חתן-כלה עוצרות נשימה שצולמו על ידי חברת אספוסה צלמים. על שמלת הכלה של טיטי הופקד בית האופנה מרגוט, בעיצובן של שירן מרגוט נבון ואלה קליסקי כהן שעיצבו לכלה שלוש שמלות לאירוע. החתונה מתקיימת באולם הקאי בעמק חפר ועל התפריט הקולינרי אמון השף מושיק רוט.
טיטי, אמא לדוריאן בן החצי שנה, התארסה לצחי לפני שנה בחופשה רומנטית בתאילנד. היא פרצה לתודעה ב-2013 לאחר שנבחרה למלכת היופי של ישראל, מאז היא מדגמנת בקמפיינים בארץ ובעולם, מעבירה הרצאות ברחבי העולם על סיפורה האישי וגם מתחזקת עסק בתחום הקוסמטיקה והביוטי. בימים אלו היא מככבת בהצגה "שוקו וניל" שעולה בתאטרון העברי.
בית האופנה מרגוט הוקם ב-2012 ולאחר מכן עבר לתל אביב. העסק מתמחה בעיצוב שמלות כלה וערב בתפירת קוטור אישית, ובין הלקוחות המפורסמות של בית האופנה ניתן למצוא את נטע אלחמיסטר, מישל גרציג, דנית גרינברג, יובל כספית, ריף נאמן, טיילור מלכוב, שי מיקה ונוספות.
עוד ב-
בחודש שעבר חשפה איינאו שחוותה מספר תופעות רפואיות לאחר הלידה, בהן קרחות בשיער שהחל לנשור. "לא ידעתי אם לשתף, אבל זה מלחיץ ואני רוצה לשמוע מה הפתרון הכי טוב!", כתבה טיטי בגילוי לב. "העיגול הזה שאתם רואים כאן הוא קרחת או התקרחות שצצה לי ממש בשבועות האחרונים. בחיים לא היה לי דבר כזה, ונכון שילדתי לפני שלושה חודשים, ויש נשירה טבעית - אבל זה נראה לי מוגזם! בא לי לבכות, אמאל'ה, אני לא יודעת מה לעשות... זה בשני הצדדים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



