שיווק ופרסום
"סולינה מדיקל טורס" משיקה אתר אינטרנט במאות אלפי שקלים
סולינה מדיקל טורס השיקה לאחרונה אתר חדש בעלות של כ-350,000 שקל. באתר החדש תוכלו לבחור בעצמכם את בית החולים והרופא המטפל
סולינה מדיקל טורס השייכת לקבוצת Solina Group, בבעלות איש העסקים אמיר סלייח ונסים עואד, הודיעה היום (רביעי) כי היא מרחיבה את פעילותה במסגרת הערוצים הישירים ומשיקה אתר אינטרנט חדש.
מעתה יוכלו לקוחות החברה לבחור בעצמם את בית החולים והרופא המטפל המתאימים להם אישית. האתר יציע ללקוחות, מערכת דיווחים חכמה המבוססת על "AI" על מנת להתאים להם את הרופא והטיפול הרפואי הטוב ביותר עבורם.
סולינה מדיקל טורס, מפעילה מערך תיירות מרפא, שהוקם כדי לספק שירות ותשומת לב אישית לתיירים הרפואיים מאיחוד האמירויות לצורך הערכה וטיפול. בנוסף, החברה תסייע למטופלים בכל שלבי ההתקשרות שלהם מול רופאים ובתי חולים בישראל. מהפנייה הראשונית לבית החולים, ההגעה, השהייה ולאחר עזיבתם.
החברה מציעה את כל פתרונות התיירות ההיקפיים ללקוח תחת קורת גג אחת, כולל הטסות רפואיות, טיפול בוויזות וכמובן שירותי התיירות וסידורי הקרקע הנלווים. צוות המערך, שעבר הכשרה מיוחדת, יתנהל מול המטופלים בשפה הערבית או באנגלית בהתאם לצורך המטופל.
עוד ב-
אמיר סלייח, מייסד החברה, אמר עם השקת המהלך היוקרתי: "בהמשך להשקת סניף החברה בדובאי במעמד שגריר ישראל באמירויות מר אמיר חייק ומכובדים מקומיים. סולינה מדיקל טורס, נמצאת בעיצומו של מהלך, שמטרתו להתאים באופן המיטבי בין החברה ושירותיה לבין דרישות הלקוחות וצרכיהם השונים. "
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



