רכב
בשורות טובות לנהגים: מי יכולים לקבל 10,000 שקלים?
המחסור בנהגי אוטובוס מביא את חברות האוטובוסים לחישוב מסלול מחדש: דן תחבורה מציעה רישיון בחינם, מענק לבעלי טופס ירוק בגובה 2,000 שקל ובונוס התמדה בגובה 10,000 שקל נוספים
המחסור בנהגי אוטובוס מביא את חברות האוטובוסים לחישוב מסלול מחדש: בימים אלו חברת "דן תחבורה", מציעה לנהגים להצטרף בתמורה להטבות מפליגות כולל רישיון אוטובוס בחינם, מענקים עבור הטופס הירוק ואפילו מענק התמדה.
בהודעה שפורסמה נכתב: "זה בטח לא מעניין אתכם ללמוד נהיגה בדן, רק בגלל שהאוטובוסים שלנו חדישים ומפנקים. אז מה כן מעניין? שאצלנו תוכלו להוציא רישיון לאוטובוס חינם! ושתוכלו לעבוד במהלך הלימודים. ואם יש לכם טופס ירוק ללימודי נהיגה, תקבלו 2,000 שקל מענק. ואם תתמידו תקבלו עוד מענק בגובה 10,000 שקל, בקיצור, שווה ללמוד נהיגה בדן!".
לאחרונה גם אלקטרה אפיקים מקדמת קמפיין לגיוס נהגים עם מענק הצטרפות בגובה של 48,000 ומענקים ייחודים נוספים מידי חודש בגובה של כ-1,500 שקל כך שהשכר השעתי יעמוד על 53 שקלים.
מאבקם של נהגי האוטובוסים על שכרם מול משרדי האוצר והתחבורה נשא פרי. ארגוני הנהגים הגיעו לסיכום על העלאת השכר בכמה מהלכים בחודשים הקרובים וכבר בינואר 2023 יעמוד שכרם השעתי הבסיסי על 50 שקל. כעת, התחרות על ליבם של נהגי האוטובוס מתרחבת וגדלה, עם מחסור של כ-3,000 נהגי אוטובוסים חברות התחבורה הציבורית יוצאים במבצעי גיוס המוניים ומציעים תנאים חסרי תקדים.
עוד ב-
במהלך 2022, אגד למעשה הציגה מהלך "שובר שוויון" בשוק ההיסעים בישראל – מענק תלת שנתי בגובה של 75,000 שקלים. הקמפיין מתייחס לנהגים שיצטרפו לסניפי אגד בערים: חולון, ת"א ראשל"צ, רחובות, ולוד. בסיום כל שנת עבודה, יקבלו נהגים חדשים שיצרפו לשורות החברה עד ה-10.7.22, כ-25,000 שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.פרנסהדן החסכן 03/2023/25הגב לתגובה זו0 0תעלו את הבסיס ל15000 אז נדבר......סגור
-
1... .......עודד 03/2023/22הגב לתגובה זו0 0תקראו את האותיות הקטנות לא כולם יקבלו את המענקיםסגור



