קריירה ולימודים

אפל שכרה את הנסיך ויליאם לתפקיד חדש ומפתיע

אחרי שאחיו הארי פרש מחיי הממלכה לטובת חיים עצמאיים כפעיל למען מטרות שונות, עתה הנסיך ויליאם מככב בתפקיד חדש שנועד לקדם נושא שחשוב לו מאוד
יאיר מור | 
הנסיך ויליאם (צילום Grant Ellis / World Bank (flickr))
אחרי שאחיו הצעיר הארי פרש מתפקידיו כבן למשפחת המלוכה הבריטית, עכשיו תור הנסיך ויליאם להפתיע עם תפקיד שאינו חלק מהשגרה של מי שמכהן כל חייו כ"דוכס מקיימברידג'": הנסיך יככב השבוע בתוכנית חדשה של חברת הטכנולוגיה הגדולה בעולם, אפל.

במהלך סוף השבוע הודיעה אפל כי ביום שני יעלה לשירות "Fitness+" שלה, המוקדש לאימוני כושר מקוונים, פרק חדש בסדרה "Time to Walk" – פודקאסט בו מככב בכל פרק ידוען אחר, המוקלט כאשר הוא מדבר תוך כדי הליכה על נושאים הקשורים לבריאות, והמאזינים אמורים להאזין לפרק בזמן שגם הם מבצעים הליכה.
עד היום כיכבו בפודקאסט ידוענים כמו השחקנים ג'יין פונדה, נעמי קמבל וסטיבן פריי, והזמרים דולי פארטון, שון מנדס, קישה וקמילה קביו. את העונה השנייה יסגור פרק חגיגי מיוחד בו מדבר הנסיך ויליאם על חשיבות השמירה על הבריאות הנפשית לצד הבריאות הגופנית.
הפרק בן 38 הדקות יעלה לשירות, שאינו זמין כרגע בישראל, ביום שני הקרוב, וישודר גם בתחנת הרדיו (שאינה באמת תחנת רדיו, אלא אינטרנט) "Apple Music 1", בשעות 8 בבוקר לפי שעון בריטניה ולפי שעון החוף המערבי בארה"ב (10 בבוקר ו-6 בערב לפי שעון ישראל) ביום שני ו-8 בבוקר לפי שעון אוסטרליה ביום שלישי (11 בלילה לפי שעון ישראל ביום שני). החברה גם תתרום לשלוש עמותות לטיפול בבעיות נפשיות שנבחרו על ידי הנסיך, אחת בכל אחת מהמדינות שהוזכרו.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה