קריירה ולימודים
אמו של עומר אדם תוקפת: "מקבל ריקושטים של ראש ממשלה"
אחרי שעומר אדם הוציא את השיר "אני" בו הוא מגיב לכל הסערות שפקדו אותו בתקופה האחרונה, אמו, שרון אדם, תקפה: "מר מקבל ריקושטים של ראש ממשלה. כאילו, כל מה שאתה תגיד, יגידו משהו. לכן הוא גם לא הולך להתראיין". וגם: האם בנה יחזור להופיע?
עומר אדם, אחד הזמרים הגדולים ביותר בישראל כיום, הוציא אתמול (רביעי) שיר חדש שכתב יחד עם הזמרת המצליחה אודיה אזולאי, שנקרא "אני", בו אדם מגיב לכל הסערות שפקדו אותו בתקופה האחרונה בדרך בה הוא הכי טוב.
בשיר שלו, אדם מתייחס לכל הסערות שפקדו אותו כאמור בשנה האחרונה - מההופעה הקצרה בפארק הירקון, הכלה הקשה להקלה שהטריפה את המדינה בהופעה של אדם בחתונה שלה, הביקורת על גזענות בשיר קאקדילה, הזוגיות עם יעל שלביה, הביקורת משרת התחבורה מרב מיכאלי ועוד.
היום, אמו של עומר אדם, שרון אדם, התארחה בתוכניתם של פאולה וליאון רוזנברג בקשת 12 ויצאה להגנתו של בנה, כשהטיחה במבקרים שלו: "ככל שאתה יותר גבוה וגדול במעמד שלך... זה כמו להיות ראש ממשלה".
עוד ב-
אדם הוסיפה: "עומר מקבל ריקושטים של ראש ממשלה. כאילו, כל מה שאתה תגיד, יגידו משהו. לכן הוא גם לא הולך להתראיין". כאשר ליאון התעניין אם אדם מפסיק להופיע, שרון השיבה מיד: "לא, הוא יופיע בעזרת השם. הוא מחפש את הדרך שלו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



