קריירה ולימודים

הטייסים יוצאים נגד הפייק בתקשורת: "אנרכיסטים שמקבלים הד תקשורתי"

טייס הקרב במיל' שי קלך יוצא למלחמה: "הם בוחרים להעמיד את שירותם הצבאי על תנאי פוליטי ומייצגים מיעוט קיצוני שמעודד סרבנות, הוצאתי יחד עם חבריי הטייסים מכתב לשר הביטחון, הרמטכ"ל ומפקד חה"א שנתייצב לכל משימה שיטיל עלינו"
כפיר אדר |  1
מטס חיל האוויר (צילום פייסבוק חיל האוויר)
האם הטייסים לא באמת מתכוונים להשבית את המילואים ומתכוונים בכל זאת להמשיך להתייצב חרף הטענות כי יחרימו בשל הרפורמה לתיקון מערכת המשפט את החיל? טייס הקרב לשעבר שי קלך יצר הערב (שלישי) סערה גדולה..
קלך כתב: "בזמן שיש חבורת אנרכיסטים שמקבלים הד תקשורתי על כך שהם בוחרים להעמיד את שירותם הצבאי על תנאי פוליטי ומייצגים מיעוט קיצוני שמעודד סרבנות, הוצאתי יחד עם חבריי הטייסים מכתב לשר הביטחון, הרמטכ"ל ומפקד חה"א שנתייצב לכל משימה שיטיל עלינו. שתפו"
 
במכתב, 50 טייסים פנו לרמטכ"ל ולמפקד חיל-האוויר והציעו לחזור מיד לשירות מבצעי כדי למלא את מקומם של המילואימניקים שלא יתייצבו למילואים בעקבות החקיקה המשפטית. הטייסים החתומים כתבו: "הסרבנים הם קומץ, נהיה מוכנים לשרת בכל עת".

רם שפע, חבר הכנסת מהעבודה, כתב: "אין לי את הקטע עדיין, אבל נשבע שזה אמיתי: ישב לידי עכשיו באולפן כאן 11 הטייס מהדהד ההפיכה מר שי קלך, ובלי בושה הוא טען בתוקף שהוא בדק ו99% מטייסי המילואים ימשיכו לשרת בכל מצב וכל השאר זה ספינים בגלל הלחץ התקשורתי. בחיי איך אפשר להיות כל כך שרלטן ולהתייחס לעצמך ברצינות?".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אחרי התיקון המשפטי, לטפל בתקשורת ההרסנית. (ל"ת)
    יהודה קפלן 03/2023/21
    הגב לתגובה זו
    2 1
    סגור