קריירה ולימודים
הפיצוי הזה יישאר גם בינואר: מי הזכאים לקבל אותו?
משרד האוצר יאריך את שיפוי השכר למפונים גם בחודש ינואר. בהתאם, מעסיק שישלם משכורת למפונה שלא הגיע לעבודה יהיה זכאי לפיצוי על כך מקרן מס רכוש
משרד האוצר בצעד חשוב. במטרה למנוע הוצאה לחל"ת או פיטורים של אנשים שפונו מביתם, בכוונת משרד האוצר להאריך את החזר השכר לאנשים שפונו בכפוף להחלטות הממשלה גם לחודש ינואר.
בכך, מעסיקים של אותם מפונים בכלל הארץ יהיו זכאים לפיצויים במסגרת מסלול השכר של קרן מס רכוש ברשות המסים. בהתאם, מעסיק שישלם משכורת למפונה שלא הגיע לעבודה יהיה זכאי לפיצוי על כך מקרן מס רכוש.
שר האוצר, בצלאל סמוטריץ׳: ״ממשלת ישראל ממשיכה לדאוג למעטפת נרחבת עבור תושבי העוטף והצפון. אני רואה חשיבות רבה בהענקת מעטפת מלאה למפונים. העסקים ימשיכו לשלם למפונים ואנחנו כמדינה נמשיך לתת את השיפוי המתאים. זו חובתנו וכך יהיה. ממשיכים להילחם יחד, בע״ה, עד הניצחון״.
עוד ב-
כל זאת אחרי שועדת הכספים אישרה העברת 360 מיליון שקל לצורך הקמת קרן שתעניק אשראי בתנאים טובים יותר לחיילי מילואים עצמאים הסכום יבסס אשראי בגובה מיליארד ₪ שיועמד לטובת חיילי המילואים העצמאים. חברי הוועדה דרשו כי תנאי ההלוואות מצד הבנקים ישופרו וכי החשב הכללי יציג בפני הוועדה את התנאים הסופיים
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



