כסף וצרכנות

מענקים חדשים מ-7,680 ועד 15,360 שקל: מי זכאים לקבל?

ועדת העבודה והרווחה בראשות ח"כ הרב ישראל אייכלר החליטה להאריך את הזכאות למענק חזרה מלא בגובה 15,360 למבוגר ו-7,680 שקל לילד לתושבי הצפון מפונים ששהו במלונות במימון המדינה עד ה-20 במרץ, במקום עד ה-7 במרץ
מערכת ice |  2
מענקים (צילום shutterstock)
הישג חשוב עבור מפוני המלחמה ב-7.10 באיזורי קו העימות עם לבנון. ועדת העבודה והרווחה בכנסת האריכה היום (רביעי) את הזכאות למענק מלא למפונים תושבי הצפון לאחר חג הפורים.
גובה המענק המלא: 15,360 שקל בסך הכל למבוגר ו-7,680 שקל לילד. מי ששהייתם במלונות במימון המדינה תסתיים לאחר מועד זה יקבלו מענק בסכום נמוך יותר על פי המדרגות שנקבעו בהסכם.

ועדת העבודה והרווחה בראשות ח"כ הרב ישראל אייכלר החליטה להאריך את הזכאות למענק חזרה מלא בגובה 15,360 למבוגר ו-7,680 שקל לילד לתושבי הצפון מפונים ששהו במלונות במימון המדינה עד ה-20 במרץ, במקום עד ה-7 במרץ.
יו"ר הוועדה ח"כ הרב ישראל אייכלר אמר כי "מועד הזכאות המקורי כבר חלף, הרבה אנשים לא ידעו, לא התארגנו, או רצו לאפשר לילדים לעבור את חג הפורים ואז לחזור לבתיהם. המדינה צריכה לאפשר ולעודד את זה ואין סיבה לחתוך להם את המענק בחצי. הוועדה מחליטה לתת עוד שבוע מהיום כדי שאנשים יוכלו לקבל החלטות ולהתארגן בהתאם". כאמור, לבקשת יו"ר הוועדה, אושרה ההארכה. בנוסף, אישרה הוועדה שהמענק יהיה עבור כל ילד, גם מהילד השביעי ומעלה, לא כפי שתוכנן מראש.
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    אופקים
    אופקים 03/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה עם תושביי העוטף מתי בכלל הם יראו את הכסף הזה ?
    סגור
  • 1.
    לא מבין!!!!
    אנצי!!!! 03/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    למה תמיד המענקים הם לחרדים או לנשים, אף פעם לא לנכים?! ומלחמות זה גם תנאי שצריך להוכיח בעיה.כי בעיה בגלל מלחמה זה לפי זמן.נכות זה משהו תמידי!!!!
    סגור