כסף וצרכנות

חיים אתגר בחשיפה מרגיזה: כך שליחי וולט עוקצים לקוחות בישראל

לאחרונה ישנה תופעה של שליחים ב"וולט" שגונבים מזון מלקוחות. תיעוד חדש ומרגיז במיוחד מסביר בדיוק כיצד השיטה שלהם פועלת
מערכת ice |  8
וולט (צילום פלאש 90/ יונתן זינדל, shutterstock)
חיים אתגר, מגיש קשת 12 ומי שחושף על בסיס יומי מתחזים ונוכלים, חשף היום (ראשון) עוקץ מרגיש במיוחד של שליחי "וולט" בישראל, שמשאירים את הלקוחות שאמורים היו לקבל משלוח ושילמו עליו ממיטב כספם חסרי אונים.
בסרטון שהפיץ חיים אתגר ברשת, ניתן לראות שליח של "וולט" מגיע אל בניין עם המשלוח אותו אמור היה להביא ללקוחות, עולה במעלית לבית שבו אמור היה למסור את המשלוח, ולפתע חוזר בחזרה במעלית עם המשלוח שאמור היה להגיע ללקוחות.
למעשה, אותו שליח צילם את המשלוח אותו הניח ליד דלת הבית של הלקוחות, אלא שאחרי שצילם אותו ל"הוכחה" שהוא מסר אותו ללקוחות, הוא פשוט הרים את המשלוח ולקח אותו איתו. על רקע הסרטון כתב אתגר: "תופעה: שליח "וולט" מביא משלוח, מצלם כאילו המשלוח של הגלידה נמסר ולוקח לעצמו את החבילה".
 
 
בסרטון עצמו, בו צילום ממצלמות האבטחה, מסבירים: "הנה השליח מגיע, השעה 22:40. שליח וולט נכנס למעלית. הממזר מסתכל במשלוח לראות איזה טעמים יש. מתמהמה שם במעלית. עולה לקומה ראשונה. צילם ליד הדלת את המשלוח שהוא "מסר", והנה הוא יוצא אחרי דקה מהמקום עם המשלוח שהוא צילם".
מדובר בתופעה שחוזרת על עצמה לאחרונה ולקוחות רבים מתלוננים על כך. בהמשך, נודע כי השליח התנצל בפני הלקוחה ופיצה אותה, והיא בעצמה מחקה את הפוסט שהעלתה.
 
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    רק השליחים הערבים
    אבי 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רק השליחים הערבים עושים את זה .בדוק
    סגור
  • 6.
    באר שבע
    Alex 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    שיהיה עוד חברה למה דבוקים וולט
    סגור
  • 5.
    זה לא כולם
    שליח וולט 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בתור שליח וולט היו לי מצבים שלא היה לי אוכל ולא גנבתי. הבעיה היא שגם לקח וגם צילם את המשלוח . זו תופעה קטנה ולא מייצג את כל השליחים . וולט צריכה לתת לשליחים אפשרות להזמין אוכל כשהם רעבים.
    סגור
  • 4.
    ערבים חרגיל (ל"ת)
    רק גירוש וכיבוש 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    ערבים
    ערבים 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ערבים מה ציפיתם
    סגור
  • 2.
    תקראו
    שליח וולט 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 1
    עכשיו כל פעם שהלקוח לא עונה ואני יורד למטה עם המשלוח לחייג או לפתוח ציט אם התמיכה בגלל שאין קליטה בקומה אני חושש שאחד השכנים שיראה אותי יגיד הנה שליח וולט עלה צילם וגנב תמשלוח קצת הזוי אבל מאז אני מה זה בחוסר ביטחון לרדת חזרה אם המשלוח ביד הרגשה כאילו שדדתי בית ואני נמלט מסתכל לצדדים חחח מצחיק אבל הזוי
    סגור
  • 1.
    וולט
    אאא 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אני לא מצדיק אותו או משהו כזה אבל הרבה ממה שקורה לוולט יש יד גדולה בעניין. השכר שהם משלמים לשליחים שלהם הוא פשוט ירידה בתוך הפרצוף. ממש 15₪ מינימום למשלוח, פשוט בושה וחרפה. לא מעניין אותם אם 40 מעלות בחוץ לא מעניין אותם כלום. בנוסף לכך כיום כבר כ70% מהלקוחות לא נותנים טיפ ורובם משאירים הודעה להשאיר משלוח מחוץ לדלת , כדי שחס וחלילה לא יגידו שלום לשליח אפילו. וזה לא הכל אתה גם רואה מהלקוחות הודעות מזלזלות ממש כמו: לא לצלצל! לא לדפוק! לא להתקשר! כאילו אתה עובד אצלם, אז בסופו של דבר זה גורם לשליח תחושת מרמור , מה שיכול להביא להתנהגות כזו. שוב , אני לא מצדיק את התנהגות השליח אבל לוולט יש יד בדבר!
    סגור
  • יללד
    יוסי 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אז בגלל המרמור צריך לגנוב כן? לא מתאים לך תעבוד מקום אחר
    סגור