כסף וצרכנות
פתאל שוברת את השוק? חופשות ב-99 שקל
רשת פתאל יוצאת הבוקר במבצע ייחודי של מלון ב-99 שקל בהתאם לתאריך הייחודי היום 9 לספטמבר. יצאנו לבדוק איזה דילים יש והאם המבצע שווה?
רשת פתאל פתחה הבוקר במבצע ייחודי: חופשות החל מ-99 שקל, לתאריך ה-9.9 בלבד. ברשת הודיעו כי הם מזמינים את הציבור הרחב ליהנות ממגוון רחב של חופשות החל מ-99 שקל ללילה לזוג ועד 599 שקל. לדברי החברה, הדילים הייחודים ימכרו באתר ולא יהיו זמינים באתר הבית ובהזמנות טלפוניות. הדילים יפורסמו החל מהיום, ה-9.9 (ועד גמר המלאי) למימוש בחודשים ינואר-פברואר.
כזכור, רשת פתאל נמצאת בצמיחה גבוהה ואף הצהירה כי בכוונתה לפתוח 41 מלונות ב-4 השנים הקרובות. הדילים כוללים מגוון רחב של חופשות במלונות הרשת, הפרושים ברחבי הארץ. בין המלונות שישתתפו במבצע למשל הם NYX הרצליה, לאונרדו גורדון ביץ' תל אביב, NYX תל אביב, יו בוטיק כינרת, לאונרדו פלאזה חיפה ועוד.
בבדיקה של המערכת בכניסה לאתר, נמצאו 2 דילים לאילת בחודשי ינואר ופברואר בעלות של 90 שקל ללילה לזוג שנותרו. מבדיקת שאר המבצעים, 3 מלונות עומדים על עלות של 450 שקל והשאר על 540 שקל עבור לילה לזוג. יש לציין כי מדובר בחודש החורף ינואר פברואר, שכן אלו לא חודשים עם ביקוש גבוה. אכן מדובר במחירים מוזלים עבור 540 שקלים לזוג, אך אם לא הצלחתם לתפוס את מצבעים ה-90 שקלים, המחיר 540 פחות אטרקטיבי.
עוד ב-
ענת אהרון, סמנכ"לית השיווק והמכירות ברשת מלונות פתאל: "רשת מלונות פתאל שמחה להמשיך, כבר מעל עשור, במסורת של 'לילה לזוג בהחל מ 99 ₪' לחברי מועדון 'פתאל וחברים', הזדמנות נפלאה להודות להם על נאמנותם ולהעניק להם ערך אמיתי לחוות חופשות ייחודיות במחירים אטרקטיביים במיוחד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



