כסף וצרכנות

ויקטורי וסונול שוברות את השוק: תדלוק במחיר הזול בישראל

רשת ויקטורי יוצאת במהלך חדש של רכישת כרטיס תדלוק עם הנחה של 55 אגורות לליטר בתחנות סונול, לצד אפשרות לפריסת תשלומים ללא ריבית. המבצע יהיה זמין בסניפים נבחרים ברחבי הארץ
אייל רביד ויקטורי (צילום שלומי יוסף)
רשת ויקטורי הכריזה על שיתוף פעולה חדש עם סונול, במסגרתו יוכלו לקוחות לרכוש בסניפים נבחרים כרטיסי תדלוק בשווי 250 שקל ולקבל הנחה של 55 אגורות לליטר בתחנות סונול ברחבי הארץ.
לפי הודעת הרשת ברשתות החברתיות, ההטבה תהיה זמינה בכ-240 תחנות של סונול, כאשר רכישת כרטיסי התדלוק תתבצע בסניפי ויקטורי המשתתפים במבצע. בין היתר נכללים הסניפים במודיעין, גדרה, גן יבנה, דימונה, אופקים, נתיבות, קריית גת, קריית מוצקין, רחובות, רעננה פארק, באר שבע, בת ים, טירת הכרמל, עפולה רכבת, אשקלון מרכז, קניון מלחה בירושלים ומבשרת ציון.
בפוסט שפרסמה ויקטורי נכתב: "דלק כבר קונים בסופר. מהיום דלק קונים בויקטורי", תוך הדגשת ההנחה של 55 אגורות לליטר ללקוחות שירכשו את כרטיסי התדלוק הייעודיים.
בנוסף להנחה, הרשת מציעה אפשרות לפריסת התשלום ללא ריבית בעת רכישת הכרטיסים בקופות. על פי תנאי המבצע שפורסמו, ניתן לרכוש עד 4 כרטיסים ללקוח, בכפוף לתקנון.
המהלך מצטרף לשורת שיתופי פעולה ומבצעי צרכנות שמקדמת ויקטורי בשנים האחרונות, וכעת הוא מכוון גם לשוק הדלק, באמצעות הטבה שתהיה זמינה ללקוחות הרשת בתחנות סונול ברחבי הארץ.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה