כסף וצרכנות
כרטיס הטבות חדש לעובדים בישראל: זה מה שתרוויחו
תן ביס הכריזה על השקת פלטפורמת הטבות חדשה, הכוללת תשלום באמצעות ארנק דיגיטלי, צבירת Cashback והנחות ברשתות מובילות. בחברה אומרים כי המהלך נועד להרחיב את השימוש בהטבות גם מעבר לשעות העבודה
תן ביס הכריזה על השקת פלטפורמת הטבות חדשה לעובדים, במסגרת מהלך שהיא מגדירה כמהפכה מותגית וטכנולוגית. לפי החברה, המערכת החדשה מרחיבה את ההטבות מעבר לתקציב ארוחות העבודה ומאפשרת לעובדים ליהנות מהן גם בשעות הפנאי, בסופי שבוע ובחופשות.
במרכז ההשקה עומד פתרון תשלום חדש המבוסס על ארנק דיגיטלי, המאפשר שימוש מיידי בהטבות ללא צורך בהנפקת כרטיס אשראי ייעודי. בתן ביס מציינים כי השימוש מתבצע באמצעות חיבור לכרטיס האשראי הקיים של העובד.
לצד אפשרות התשלום, הפלטפורמה החדשה כוללת גם צבירת כסף בחזרה (Cashback) על קניות, וכן 10% הנחה במגוון רשתות ומותגים בתחומי הלייף-סטייל, האופנה, הפארם והתיירות. בחברה מציינים כי מאחר שהשירות מחובר לכרטיס האשראי הקיים של המשתמש, ניתן להמשיך לצבור גם את הנקודות או ההטבות שמציע אותו כרטיס.
לדברי תומר פפר, מנכ"ל תן ביס: "עולם רווחת העובדים, ההטבות והזכויות שלהם עובר שינוי דרמטי בשנים האחרונות. מדובר בפלטפורמה משמעותית עבור המעסיק, בה יוכל להעניק ערך מוסף משמעותי, המבטא את הראייה ההוליסטית של הארגון, לעובד ובני משפחתו, מבלי להידרש להגדלת הוצאות. גם עבורנו בתן ביס הלקוח תמיד במרכז, ולכן יצרנו עבור העובדים את ההצעה עם הערך המקסימלי לעבודה ומחוץ לשעות העבודה".
עוד ב-
עוד הוסיף פפר: "לצד דגש על נוחות מקסימלית וערך אמיתי עבור הלקוחות – כסף חזרה והנחות בכל קנייה. היה לנו חשוב להביא פתרון שאינו מצריך מהעובדים להנפיק אשראי או לשלם עמלות מיותרות. עם השקת תן ביס החדש, פרצנו את גבולות הקטגוריה המסורתית מתוך הצורך של מקומות העבודה לתת את המקסימום עבור העובדים שלהם, גם מחוץ לשעות העבודה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



