כסף וצרכנות

עד 80% הנחה בסופר פארם: החל מ-5 שקלים על עשרות מוצרים

סופר פארם, רשת בתי המרקחת הגדולה בישראל, חותכת את המחירים בעשרות אחוזים על מותגי טיפוח ואיפור מובילים, כולל הליין המבוקש של נועה קירל, אך ההטבות יפוגו בקרוב מאוד
סופר פארם (צילום חן גלילי, shutterstock)
יומיים אחרונים למבצע הגדול: סופר פארם, רשת בתי המרקחת הגדולה בישראל, מודיעה לקהל לקוחותיה על הוזלת מחירי מוצרי טיפוח ואיפור. ההטבה תהיה זמינה למימוש עד יום רביעי הקרוב.
במסגרת המבצע, הרשת מציעה למכירה קרם טיפולי פרוטיאן לשיער של המותג ELIZAVECCA בעלות של 18.90 שקלים במקום 37.90 שקלים. הסומק המפורסם של המותג PIXI נמכר כעת במחיר של 45 שקלים במקום 90 שקלים. 
מעריציה של נועה קירל ישמחו לדעת כי נותרו פריטים מבוקשים מליין האיפור שלה הנקרא SHOWTIME. הבודי מיסט של נועה קירל נמכר בעלות של 14.90 שקלים במקום 49.90 שקלים. המסקרה השקופה לגבות נמכרת במחיר של 9.50 שקלים במקום 49.90 שקלים. על שתי יחידות תשלמו 15 שקלים בסך הכל. חבילת סט ספוגיות איפור מקצועיות ורודות (10 יחידות) של המותג LIFE זמינה לרכישה בעלות של 15 שקלים במקום 29.90 שקלים. 
בין המוצרים המבוקשים הנכללים במבצע: בקבוק מים מיסלריים של המותג GARNIER נמכר ב-13.60 שקלים במקום 16 שקלים. המסקרה הפופולרית של מותג האיפור LOREAL PARIS, מסקרה טלסקופית, נמכרת בעלות של 54.40 שקלים במקום 68 שקלים.
מסיר לק בתוספת שמן חובבה וויטמין E של המותג LIFE נמכר ב-10 שקלים במקום 12.90 שקלים. בנוסף, ידית שלושה גלגלים לעיסוי הגוף והפנים של המותג GROVE זמינה לרכישה בעלות של 5 שקלים במקום 25.10 שקלים.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    להוריד קבוע למחירים הגיוניים
    לא צריך מבצעים 08/2026/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    צריכים להוריד 30% מהמחירים על כל המוצרים, בסופרפארם!! המחירים דימיוניים,קופסת ויטמינים עולה כפול,מכל מקום אחר,כלומר מוצר אחד,עולה כמו שניים
    סגור
  • 4.
    להוריד מהמוצרים היקרים
    דורין 08/2026/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    על מה ההתלהבות. תורידו מהמוצרים היקרים לא מהקוריאנים שגם כך הם זולים תרתי משמע
    סגור
  • 3.
    רשת יקרה עם מחירים חזיריים
    רוני 08/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הבעלים מקנדה מצא פה ארץ של פראיירים ואין מי שיגן עלינו. מכר ביוקר ובמחירי הפקר. בסוף הקים בעולם חנויות זולות. לנו לא מגיע. בשמים במחירים מבהילים במאות אחוזים יותר. לפעמים כן לפעמים כדאי לקנות דם. יושבות מוכרות עייפות ליד הבשמים ואחרי עשרות אחוזי הנחמה יוצא מאוד יקר. תתביישו כבר!!!
    סגור
  • 2.
    אחיזת עיניים מבצעים מיותרים תנו מחיר קבוע וטוב כל השנה (ל"ת)
    גיא 08/2026/03
    הגב לתגובה זו
    5 0
    סגור
  • 1.
    כול הפרסום לרשת ורק מוצר אחד בחמש שח (ל"ת)
    א 08/2026/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור