כסף וצרכנות
אפליה? בעזריאלי הסירו שלט של שקד אבל החליטו להשאיר מועמדת אחרת
הנהלת מגדלי עזריאלי הסירה שלט של איילת שקד בטענה כי אינה רוצה לקחת חלק בתכנים פוליטיים. אולם שלט של מירב מיכאלי עדיין נותר תלוי. בקבוצה מיהרו להבהיר: "חברות השילוט פעלו בניגוד להנחיה ברורה"
מגדלי עזריאלי הסירו לפני מספר ימים שלט תעמולה מטעם חברת הכנסת איילת שקד, בו נכתב: "אני לא יודעת לשיר, אבל אני יודעת להוריד מיסים", זאת כפרודיה על הסרטון שדלף לרשת בו נראתה שרה בזיופים ללא מוסיקה.
על פי מסביבתה של שקד, הוסכם בינה ובין קבוצת עזריאלי כי הסיכום עם מגדלי עזריאלי כי השלט יישאר תלוי למשך שבועיים, אולם בפועל הוא הוסר לאחר יממה, בטענה כי הקבוצה לא רוצה לקחת חלק בפרסומים פוליטיים.
אולם מתברר כי בצדו השני של הבניין נתלה שלט תעמולה של יו"ר מפלגת העבודה, מירב מיכאלי. מדווחים שהגיעו הבוקר, השלט עדיין תלוי במקומו. בעקבות כך עלו טענות לפיהן הנהלת עזריאלי מוטה פוליטית.
קבוצת עזריאלי הגיבה לטענות ואמרה כי: "קבוצת עזריאלי הנחתה באופן חד וברור את חברות השילוט שלא לפרסם קמפיינים פוליטיים על השלטים הנמצאים בנכסיה של הקבוצה. לצערנו, חברות השילוט פעלו בניגוד להנחיה ברורה זו ולכן השילוט הוסר. נדגיש, כי מדיניות זו של הקבוצה היא גורפת ואין בה בכדי לנקוט כל עמדה ביחס לקמפיינים המתנהלים".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


