קריפטו

סדר עולמי חדש? הבנק הגדול בארה"ב יחבר את לקוחותיו לארנקי קריפטו

בשנה הבאה צפוי לצאת לדרך מהלך משמעותי אשר ישנה את חוקי המשחק ויחסי הגומלין בין הבנקאות המסורתית לעולם הנכסים הדיגיטליים 
מערכת ice | 
ביטקוין (צילום shutterstock)
הבנק הגדול בארה"ב, ג'יי פי מורגן צ'ייס במהלך משמעותי - החל מהשנה הבאה לקוחות יוכלו לחבר את חשבונות הבנק שלהם לארנקי קוינבייס. מהחברות הראשונות והבולטות בעולם הסחר של המטבעות המבוזרים והחברה הגדולה ביותר בארה"ב בתחום הנכסים הדיגיטליים על פי נאסד"ק.
מדובר במהלך משמעותי במיוחד בחיבור בין עולם הקריפטו לעולם הבנקאות המסורתית. החברות הודיעו שהחיבור יעשה "באופן חלק" כך שיהיה אפשר לקנות, למכור ולסחור במטבעות קריפטו ולהנגיש את העולם הזה לקהל רחב יותר. 
המהלך ממשיך מגמה אותה מוביל ממשל טראמפ. במסגרתו, ניתנת לגיטמציה למטבעות מבוזרים כחלק מהבנקים המסורתיים. בנוסף לכל, הנשיא מינה אנשי אמון בתפקידים רגולטורים על מנת שיקלו על כניסת הקריפטו לוול סטריט. מיזוג חשבון הבנק והארנק יאפשר ללקוחות צ'ייס לרכוש מטבעות בעזרת כרטיס האשראי שלהם בפלטפורמה של קויינבייס.
המדיניות החדשה היא שינוי משמעותי, לעומת ממשל ביידן אשר לא עסק בקידום הנושא לפי דברי חברות הנכסים הדיגיטליים. בנוסף, החברות אף האשימו שהייתה מדיניות אשר הגבילה את המסחר בשוק הקמעונאי. התופעה זכתה לכינוי "מבצע צ'קפוינט 2.0". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה