תרבות ופנאי

יעל בר זוהר מתפרקת: "סרט רע שלא נגמר, אלוהים תציל אותנו"

הדוגמנית שיתפה בתחושותיה ביחס להתנהלות הממשלה ברקע החזרה ללחימה: "מפטרים את מי שהקדיש את רוב שנותיו למען המדינה – ומקדמים את אלה שבעיקר לוקחים ולא נתנו דבר"

מערכת ice |  4
יעל בר זוהר (צילום yaelbarzohar@, צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של יעל בר זוהר)
הדוגמנית יעל בר זוהר, רעייתו של מגיש הטלוויזיה גיא זו-ארץ, מקפידה לשתף את עוקביה באינסטגרם בתחושותיה האישיות על רקע החזרה ללחימה והעיכוב שחל בעסקת החטופים. לאחר שפורסמו סרטוני החטופים בתקשורת הישראלית, נשמעו אזעקות במרכז, בשפלה, ובירושלים. 
בסטורי שפרסמה הכוכבת הישראלית בחשבון האינסטגרם שלה, נכתב כך: "הנה אנחנו שוב רצים עם הקטנים לממד"ים ומתקשרים מבוהלים לראות איפה הילדים וההורים, זה סרט רע שלא נגמר. מה נעשה, תגידו לי? מה יהיה בסופנו? בימים האחרונים אני מנסה בכוח להיאחז בטוב". 
בהמשך, הודתה יעל בר זוהר כי העיסוק המתמיד שלה בעבודתה מנע ממנה להיחשף לחדשות. לבסוף, התוודעה הכוכבת הישראלית לתיעוד בו מופיע שר הבינוי והשיכון יצחק גולדקנופף רוקד בחתונת אחיינו. בתיעוד, תועד גולדקנופף רקד עם קבוצת חרדים אשר הכריזה "נמות ולא נתגייס" ו-"בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים, ובלשכותיהם אין אנו מתייצבים".
על כך, כתבה בר זוהר: "לצילומים המחרידים של אלה ששרים 'נמות ולא נתגייס', לראות את השתיקה של אלה שצריכים להיות המצפן האנושי של כולנו. של הלוחמים. של המשפחות שנרצחו להם הילדים". 

(צילום: yaelbarzohar@)
ביחס להחלטת הממשלה לפטר את ראש השב"כ רונן בר, כתבה הדוגמנית: "מפטרים את מי שהקדיש את רוב שנותיו למען המדינה – ומקדמים את אלה שבעיקר לוקחים ולא נתנו דבר. האזעקות ששבו לחיינו אתמול. היום. ממש נאחזת לדבוק בטוב אבל בבקשה אלוהים תציל אותנו כבר מעצמנו".
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    תתמקדו ברכילות סוג ג' שלכם לא בפוליטיקה. (ל"ת)
    יהודה קפלן 03/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    אוי אוי אוי...
    העטלף 03/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מי שתרם למדינה??? נכון תרם לאזרחים תמימים שישנו בביתם לחטיפתם לטבוח בהם, לשחוט, לאנוס, לעריפת איברים, ושריפת תינוקות, ועוד פשעים מהנוראים ביותר שקרו תעם ישראל נאז השואה ועד אותו יום נורא 7.10.23
    סגור
  • 2.
    בר זוהר
    דוד 03/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בטח שמעת על גנץ שהציע לחתום למטה על הדף וגפני ימלה מה שהוא רוצה אז לא התפלצת צבועה שכמותך אבל את שחקנית ובובה צייתנית. קיבלנו את תגובתך נפרסמה בהתאם לגזענותנו ושנאתנו
    סגור
  • 1.
    ?
    Amir 03/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    את מי השטויות שלה אמורות לעניין?
    סגור