תרבות ופנאי

הפרידה המפתיעה של דודו אהרון: "ניסו לשמור על זה בסוד"

דודו אהרון והמנהל שלו מזה עשור נפרדים. מי יחליף אותו, ואיזה להיט ישן שלו חזר לככב לאחרונה?
מערכת ice |  3
דודו אהרון (צילום עומרי לוי)
ע"פ דיווח שהתפרסם היום (שני) במאקו, דודו אהרון והמנהל שלו בעשור האחרון, טל אהרון, יסיימו לעבוד יחדיו. ע"פ הדיווח, הפרידה בין השניים התרחשה לפני כחודשיים ונשמרה בסוד. גורמים בסביבתו של הזמר אמרו: "הם לא רצו לעשות מזה עניין, לא סיפרו לאנשים". נכון לשעה זו, הזמר ממשיך להופיע ללא ניהול ומנהל את עצמו.
דודו אהרון עלה בזמן האחרון לכותרות מסיבה אחרת: להיט ישן שלו, "דובדבן" שיצא לפני כ-13 שנים, הפך להיות להיט ברשתות החברתיות עקב פרסום תיעודים של ישראלים בתאילנד של מדריך טיולים תאילנדי שר את השיר בעברית.
דודו אהרון הוא אחד הזמרים המובילים בז'אנר המוזיקה הים-תיכונית בישראל. הוא החל את דרכו המוזיקלית בגיל צעיר, ובמהרה הפך לדמות מרכזית במוזיקה הים-תיכונית.​במהלך הקריירה שלו, דודו אהרון הוציא מספר אלבומים מצליחים, ביניהם "מילים פשוטות", "גיבור" ו"כוכב גדול". האלבום האחרון, "כוכב גדול", מושפע ממלחמת "חרבות ברזל", והוא נכתב והולחן על ידו בשיתוף עם זמרים ישראלי נוספים. הזמר יופיע בטקס המשואות לרגל יום העצמאות ה-77 של מדינת ישראל.
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    נורא ואיום
    נדהמים 06/2025/05
    הגב לתגובה זו
    1 0
    הוא נפרד מהמנהמ שלו איזו טרגדיה תגידו הץחרפנתם לגמרי?
    סגור
  • 2.
    איש עם בלורית (איש עם ראש דשא)
    זוהרה אלפסייה 05/2025/01
    הגב לתגובה זו
    2 0
    איש עם ראש דשא, פתאום צצה בלורית ושחורה משחור כצבע העורב, כמה לא טיבעי כמה מלאכותי, ולא רק הוא: ליאור אשכנזי ליאור נרקיס עמוס תמם עברי לידר ועוד, על רוני מאנה ששי קשת ואבי טולדנו אלו פיאות כולל יהורם גאון שמתאים את הצבע לגילו המופלג (הגיע לגיל גבורות), אצלם זה פאתטי ממש.
    סגור
  • 1.
    אצא אישרה? (ל"ת)
    קוטר 04/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור