תרבות ופנאי
אחד הזמרים האהובים בישראל פותח את הכיס: כך יתרום לחיילים
אושר כהן פותח שרת רולפליי חדש ב-FiveM שכל הכנסותיו ילכו לתרומות למילואימניקים
אחד הזמרים האהובים והלוהטים ביותר כרגע בישראל, אושר כהן, פותח את הלב למען המילואימניקים והחיילים שמחרפים את נפשם עבור מדינת ישראל במלחמת 'חרבות ברזל' שעדיין לא תמה, כמעט שנתיים אחרי שהחלה.
על פי פרסום של ישראל בידור: ''קהילת ה-FiveM בישראל זה בשבילכם. הזמר (והגיימר) המצליח אושר כהן פותח שרת רולפליי חדש ב-FiveM שכל הכנסותיו ילכו לתרומות למילואימניקים. הכניסה לשרת דרך שרת הדיסקורד הרשמי של אושר כהן''.
זוגתו עדן פינס לא נותרה ללא עידוד לבן זוגה ושיתפה אימוג'ים של תודה וכתר של מלך. כהן עצמו כתב לעוקבים שלו שהחמיאו בעמוד של ישראל בידור: ''כפרה עליכם'' עם אימוג'י של לבבות אדומים.
עוד ב-
כזכור אחרי שהופיע כבר בפארק הירקון, היכל מנורה, קיסריה וכיכב בפסטיגל, הודיע היום (ראשון) אושר כהן שיופיע גם באצטדיון סמי עופר שבחיפה. בהכרזה הרשמית על ההופעה נמסר: "עם שרשרת להיטי ענק כשהוא אחד מהאמנים המצליחים בישראל, אושר כהן מגיע לראשונה למופע ענק וראשון מסוגו באיצטדיון סמי עופר, במה שתבנה במיוחד למופע, שלל הפתעות, ועם כל הלהיטים הגדולים, שהפכו אותו לאיש השנה במוזיקה בישראל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בושהאלי 06/2025/01הגב לתגובה זו0 0אומרים שהז....... עומד השכל לא בהופעה וזו התוצאה.סגור



